Vrijstaande koelkast van 45 cm breed kopen

Vrijstaande koelkasten 45 cm breed

De beste online aanbieding voor een vrijstaande koelkast van 45 cm breed vind je bij Slimster.nl. Via ons slimme vergelijk tool filter je zo naar een helder overzicht van aanbieders en prijzen. Kieskeurig vergelijken is essentieel voordat je online een vrijstaande koelkast gaat kopen. Is 45 cm breed toch niet het juiste formaat voor jouw koelkast? Alle andere afmetingen vergelijk je hier ook. Vind nu snel een koelkast van kwaliteit tegen een goedkoop tarief.

3 resultaten
Severin KB 8878
Vrijstaand , Energieklasse E , 45 l
Severin KB 8878
Geen reviews
€ 159,-
2 prijzen
47.8 cm
Severin KB 8877
Vrijstaand , Energieklasse E , 45 l
Severin KB 8877
Geen reviews
€ 139,-
2 prijzen
47.8 cm
Severin KB 8879
Vrijstaand , Energieklasse E , 45 l
Severin KB 8879
Geen reviews
€ 139,-
1 prijs
47.8 cm

Vrijstaande koelkast 45 cm breed vergelijken

Wanneer je een vrijstaande koelkast online gaat kopen dan moet je eerst de juiste afmetingen bepalen. Vaak zijn deze maten standaard, zoals een koelkast van 45 cm breed, maar sommige leveranciers hanteren andere standaarden. Meet dus voor aanschaf van een nieuwe vrijstaande koelkast goed de ruimte waar je deze gaat plaatsen op. Daarna is de juiste goedkope deal zo via Slimster.nl gevonden.

Vrijstaande koelkasten kopen via Slimster.nl

In jouw zoektocht naar een nieuwe koelkast kan Slimster.nl je van dienst zijn. Bij ons vergelijk je eenvoudig de verschillende losstaande koelkasten op kenmerken die voor jou van belang zijn. Hecht jij bijvoorbeeld waarde aan de netto inhoud, energieklasse en het aantal groentelades? Dan kun je dit aangeven in het filtermenu aan de linkerkant van deze pagina. Jouw nieuwe vrijstaande koelkast is op deze manier snel gevonden! Vergelijk vervolgens de verschillende webshops en koop jouw favoriete vrijstaande koelkast beslist voor de laagste online prijs!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten