Vrijstaande Liebherr koelkast kopen

Vrijstaande Liebherr koelkasten

Vergelijk alle vrijstaande koelkasten en prijzen hier op Slimster.nl. Er zijn veel merken die je graag helpen bij het leveren van de voor jou perfecte koelkast. Liebherr is bijvoorbeeld een van die merken. Deze en alle andere hebben we voor jou op Slimster.nl verzameld. Zo ben je na het vergelijken altijd verzekerd van de scherpste online aanbieding. Via het menu aan de linkerkant kun je jouw wensen aanvinken, zo filter je snel en gemakkelijk naar een passend overzicht. Je leest over de specificaties, prijs historie, reviews en klikt eenvoudig door naar een vergelijkbare vrijstaande koelkast. Heb je jouw keuze gemaakt? Dan kun je gelijk jouw Liebherr vrijstaande koelkast online kopen. Wij garanderen jou de beste prijs en service. Kieskeurig vergelijken ging nog nooit zo eenvoudig en betrouwbaar!

9 resultaten
Liebherr CBNsdc 5223 Plus
Vrijstaand , Energieklasse C , 320 l
Liebherr CBNsdc 5223 Plus
Geen reviews
€ 1461,-
3 prijzen
185.5 cm
Liebherr CNbdc 5223 Plus
Vrijstaand , Energieklasse C , 330 l
Liebherr CNbdc 5223 Plus open
Geen reviews
€ 1299,-
2 prijzen
185.5 cm
Liebherr XRFsf 5245 Plus
Amerikaanse koelkast , Inbouw, Vrijstaand , Energieklasse D
Liebherr XRFsf 5245 Plus
Geen reviews
€ 3399,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast
Liebherr CBNbdc 5733 Plus
Vrijstaand , Energieklasse C , 360 l
Liebherr CBNbdc 5733 Plus
Geen reviews
€ 1399,-
1 prijs
201.5 cm
Liebherr CNbdb 5733 Plus NoFrost
Vrijstaand , Energieklasse B , 371 l
Liebherr CNbdb 5733 Plus NoFrost
Geen reviews
€ 1499,-
1 prijs
201.5 cm
Liebherr CBNpcd 5223 Plus
Vrijstaand , Energieklasse D , 320 l
Liebherr CBNpcd 5223 Plus
Geen reviews
€ 1599,-
1 prijs
185.5 cm
Liebherr CNpcd 5723 Plus
Vrijstaand , Energieklasse D , 371 l
Liebherr CNpcd 5723 Plus
Geen reviews
€ 1399,-
1 prijs
201.5 cm
Liebherr CNsfd 5224 Plus
Vrijstaand , Energieklasse D , 319 l
Liebherr CNsfd 5224 Plus
Geen reviews
€ 1299,-
1 prijs
185.5 cm
Liebherr WSbl 5001 GrandCru
Vrijstaand , Energieklasse E , 377 l
Liebherr WSbl 5001 GrandCru
Geen reviews
€ 1699,-
1 prijs
168.4 cm

Vrijstaande Liebherr koelkasten online vergelijken

Ben jij benieuwd geworden naar de prijzen van een Liebherr vrijstaande koelkast? Kan het ook goedkoop? Vergelijk nu alle modellen met elkaar en vind een voor jou goedkope deal. Ook andere merken als AEG, Beko, Zanussi en Miele hebben een fijne aanbieding. Gebruik het filtermenu aan de linkerkant van deze pagina om eenvoudig te navigeren naar jouw ideale ijskast. Je kunt bijvoorbeeld aangeven wat de gewenste afmeting van de koelkast is en hoeveel groenteladen hij moet hebben. Wanneer je een los te plaatsen koelkast hebt gevonden die voldoet aan jouw wensen kun je deze goedkoop online bestellen bij één van onze aangesloten webshops!

De beste Liebherr vrijstaande koelkast aanbiedingen

Bij de aanschaf van een Liebherr vrijstaande koelkast kun je vertrouwen op kwaliteit van het hoogste niveau. Het bedrijf produceert al sinds 1949 huishoudelijke apparaten. Tijdens de productie van de koelkast gebruikt Liebherr uitsluitend hoogwaardige materialen en componenten, zodat een optimale betrouwbaarheid van alle Liebherr koelkasten gegarandeerd kan worden. Al tijdens het productieproces wordt elke vrijstaande koelkast meermaals op kwaliteit en functioneren getest.

De Liebherr vrijstaande koelkast kenmerkt zich onder andere door de uitsparing die aan de onderzijde van het apparaat wordt gemaakt. Hierdoor kan de koelkast vlak tegen de muur worden geplaatst zonder te botsen met muurplinten. Wat ook opvalt, is dat er de mogelijkheid bestaat om de deurdraairichting te wijzigingen. Zo is de koelkast altijd goed toegankelijk. Alle vrijstaande koelkasten zijn voorzien van een rechts scharnierende deur en zijn allemaal voorbereid voor scharnierwisseling. Kenmerkend voor de Liebherr koelruimte is dat aan beide zijden steunen geïntegreerd zijn, zowel voor als achter. Deze garanderen grote flexibiliteit bij het verstellen van de glas plateaus. Ook zijn de glas plateaus eenvoudig schoon te houden door hun zeer gladde oppervlak.

High-end modellen van Liebherr zijn vanaf 2017 uitgerust met Liebherr SmartDevice. Hiermee kan de ijskast verbonden worden met het wifi-netwerk en zo kan je eenvoudig via smartphone of tablet de koelkast bedienen.

Het grote voordeel van een vrijstaande koelkast is dat je niet gebonden bent aan de beschikbare ruimte zoals het geval is bij een inbouw koelkast. Je kunt jouw koelkast zelfs in een andere kamer plaatsen. Bekijk het aanbod Liebherr losse koelkasten en bespaar direct door online te kopen!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten