Vrijstaande koelkast van 140 cm hoog kopen

Vrijstaande koelkasten 140 cm hoog

Ben jij opzoek naar een koelkast van 140 centimeter hoog, maar weet je nog niet welk merk koelkast en model je wilt hebben? Dan kun je op Slimster.nl verschillende modellen kieskeurig met elkaar vergelijken. Je vergelijkt niet alleen de technische aspecten van de koelkasten van 140 centimeter hoog, maar ook de prijzen. Op die manier vind je de goedkoopste koelkast en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Op deze pagina heeft Slimster.nl het actuele aanbod van 140cm hoge ijskasten voor je op een rij gezet. Over het algemeen zijn dit kastmodel koelkasten of koelvriescombinaties.

3 resultaten
Miele K 4323 ED
Vrijstaand , Energieklasse E , 298 l
Miele K 4323 ED
Geen reviews
€ 689,-
1 prijs
145 cm
Candy CCODS 5142 NWH/N
Kastmodel koelkast , Vrijstaand , Energieklasse F
Candy CCODS 5142 NWH/N
Geen reviews
€ 579,-
1 prijs
Kastmodel koelkast
143 cm
Amica AF7206S
Vrijstaand , Energieklasse E , 206 l
Amica AF7206S
Geen reviews
€ 399,-
1 prijs
141.5 cm

Vrijstaande koelkasten 140 cm hoog vergelijken

Op Slimster.nl kun je verschillende vrijstaande koelkasten van 140 centimeter met elkaar vergelijken. Je kunt kijken naar koelkasten met lades, koelkasten met een vriesvak en dit allemaal voor een vrijstaande koelkast 140 cm hoog. Dat is niet het enige wat je vergelijkt. Bij elk model worden ook de specificaties weergegeven. Zoals het energielabel, -verbruik, geluidsniveau, afmetingen, netto inhoud, aantal planken, aantal lades en voorzieningen in de deur van de koelkast. Op die manier kun je de beste koelkast voor jezelf en het milieu kiezen. Vergelijk hier onder eenvoudig alle vrijstaande ijskasten met een hoogte van 140 centimeter. Via Slimster.nl vind je beslist de beste online aanbieding!

Vrijstaande ijskast als eyecatcher van de keuken

De vrijstaande koelkast is de eyecatcher van de keuken. Daarom kun je op Slimster.nl de modellen vergelijken die bij jouw smaak passen. Zo kun je gaan voor een stalen, witte of gekleurde koelkast om zo het effect in jouw keuken te bereiken dat je wilt hebben. Doordat de koelkast vrijstaand is kun je hem overal neerzetten waar je maar wilt. Zo kun je ook de hoek in jouw keuken minder hoekig maken en zorgen voor een ronde atmosfeer in de keuken.

Vrijstaande koelkast 140 cm hoog kopen

Je kunt op Slimster.nl niet alleen de koelkasten vergelijken wat betreft technische aspecten en prijzen, maar ook een bestelling plaatsen. Als je het model hebt gevonden dat je wilt hebben kun je zien welke aanbieders deze aan jou kunnen leveren. Op die manier kun je de goedkoopste prijs kiezen of juist de aanbieder met de snelste levering. Dan betaal je veilig met iDEAL of 1 van de andere betalingsmogelijkheden. Daarna wordt de 140 cm hoge koelkast bij jou thuis of op het aangegeven adres geleverd.

Door alle vrijstaande koelkasten op Slimster.nl te vergelijken vind je zeker de vrijstaande koelkast van 140 cm hoog die aan al jouw wensen voldoet. Bekijk het gehele assortiment en vind de beste online deals!

Andere afmetingen

Uiteraard kun je op Slimster.nl ook vrijstaande koelkasten met andere afmetingen vergelijken. Wij hebben alvast een aantal gangbare maten voor je op een rij gezet.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten