Haier vrijstaande koelkast kopen

Haier vrijstaande koelkasten

Wie op zoek is naar een vrijstaande koelkast, kan kiezen uit verschillende vrijstaande Haier koelkasten. Het merk heeft verschillende losstaande modellen, zoals tafelmodel koelkasten, kastmodellen, koelvriescombinaties en een Amerikaanse koelkasten (met vriesgedeelte links en koelgedeelte rechts). Hoewel het merk in Nederland misschien niet zo bekend is, heeft het stilaan een enorm aanbod vrijstaande koelkasten opgebouwd. In het overzicht van Slimster.nl op deze pagina zie je dat Haier op het gebied van prijs, functies, model en inhoud veel keuze heeft.

5 resultaten
Haier 2D 60 Serie 5 HDPW5620ANPD
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse A
Haier 2D 60 Serie 5 HDPW5620ANPD
8,9
15 reviews
€ 939,-
3 prijzen
Koelvriescombinatie
205 cm
Haier HSW79F18DIPT
Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse D
Haier HSW79F18DIPT voorkant
9,3
3 reviews
€ 1568,-
2 prijzen
Amerikaanse koelkast
177.5 cm
Haier 3D 60 Series 5 HTW5620CNMP
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse C
Haier 3D 60 Series 5 HTW5620CNMP
9,0
62 reviews
€ 749,-
2 prijzen
Koelvriescombinatie
205 cm
Haier Wine Bank 50 Serie 5 HWS79GDG
Wijnkoelkast , Vrijstaand , Energieklasse G
Haier Wine Bank 50 Serie 5 HWS79GDG
8,1
7 reviews
€ 779,-
1 prijs
Wijnkoelkast
127 cm
Haier Cube 83 Serie 3 HCR3818ENPT
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Vrijstaand , Energieklasse E
Haier Cube 83 Serie 3 HCR3818ENPT voorkant
9,3
16 reviews
€ 899,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
181.5 cm

Haier vrijstaande koelkast vergelijken en kopen

Haier is het afgelopen decennium met een fraai aanbod aan los te plaatsen koelkasten gekomen, die zeer worden gewaardeerd door consumenten. Toch is het de moeite waard om ook te kijken naar andere merken. Via het menu links geef je de input. Slimster.nl schotelt je dan een overzicht voor van alle merken en modellen vrijstaande koelkasten die matchen met je eisen. Via de functie ‘vergelijk’ kun je meteen zien wat de verschillen en overeenkomsten zijn en aldus tot de beste keuze komen. Is een Haier vrijstaande koelkast voor jouw situatie de beste koelkast? Dan bestel je deze beslist voor de laagste online prijs via Slimster.nl!

Hoge kwaliteit Haier koelkasten

Haier differentieert zich met zijn vrij te plaatsen koelkasten vooral met lage prijzen. De koelkasten zijn goedkoop, maar draaien mee met de top qua kwaliteit. Wat zijn de unieke kenmerken van een losse koelkast van dit merk?

  • Vrijstaande ijskasten verschillen van inbouw en onderbouw. Inbouw en onderbouw verwerk je in het interieur, waarbij een onderbouw koelkast nog als koelkast zichtbaar is. Een inbouw koelkast ziet eruit als een meubelstuk.
  • Het losstaande aanbod van Haier strekt van tafelmodellen van nog geen 100 liter tot kastmodellen van 200 liter en enorme bakbeesten van Amerikaanse koelkasten van bijna 500 liter. Voor ieder wat wils, dus.
  • Met name het aanbod vrijstaande Amerikaanse koelkasten van Haier is het bekijken waard. Het zijn echte blikvangers met grote inhoud, die beschikken over veel functies. Een Amerikaanse koelkast is wat duurder, maar Haier weet de prijzen zeer concurrerend te houden.
  • Ondanks de lage prijzen, beschikken de koelkasten vaak over superkoelen, luchtcirculatie en een luchtvochtigheidsregeling.
Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste koelkasten