Hisense vrijstaande koelkast kopen

Hisense vrijstaande koelkasten

Is jouw oude koelkast toe aan vervanging en zoek je een stijlvolle vrijstaande koelkast? Dan is het aanbod van Hisense zeker het bekijken waard. Hisense is een Chinees merk dat is opgericht in 1969. Naast koelkasten produceren ze tv's, vriezers en smartphones. Toch worden er pas sinds 2017 Hisense koelkasten in Nederland verkocht. Ben jij benieuwd naar hun complete aanbod losstaande modellen? Vergelijk op deze pagina alle Hisense vrijstaande koelkasten op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Via Slimster vind je altijd de beste online aanbieding!

3 resultaten
Hisense RB329N4AWE
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Hisense RB329N4AWE voorkant
Geen reviews
€ 449,-
5 prijzen
Koelvriescombinatie
179.7 cm
Hisense RB329N4ACE
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Hisense RB329N4ACE voorkant
Geen reviews
€ 499,-
5 prijzen
Koelvriescombinatie
179.7 cm
Hisense RS818N4TIE
Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse E
Hisense RS818N4TIE voorkant
Geen reviews
€ 1049,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast
179 cm

Hisense vrijstaande koelkasten vergelijken

Wil je een nieuwe Hisense koelkast kopen? Vergelijk dan eerst kieskeurig het actuele aanbod. Maak gebruik van ons filtersysteem en vergelijk de modellen op kenmerken die jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan het aantal vriesladen, functies als No-Frost en de energieklasse. Heb jij een Hisense vrijstaande koelkast gevonden die aan jouw wensen voldoet? Check de prijzen op de productpagina en zie direct welke webshop het goedkoopst is!

Losstaande koelvriescombinaties

Het gros van het aanbod Hisense koelkasten bestaat uit koelvriescombinaties. Deze modellen combineren het gemak van een koelkast en vriezer in 1 apparaat. Allemaal zijn ze voorzien van een strak design en zuinig energielabel. De innovatieve vrijstaande Hisense koelkasten zijn gebruiksvriendelijk en bieden voldoende ruimte voor alle etenswaren van een compleet gezin. Bovendien zijn de koelkasten verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals zwart, wit en RVS.

Heb je toch liever een ingebouwde koelkast? Bekijk dan hier de Hisense inbouw koelkasten en vind snel de beste aanbieding. Deze modellen kun je monteren in een keukenkastje.

Hisense vrijstaande koelkast kopen?

De vrijstaande koelkasten van Hisense combineren een goede prijs met veel technische snufjes. Zoek jij een koelkast met goede prijs/kwaliteitsverhouding? Dan is Hisense zeker een goede optie. Heb jij alle Hisense vrijstaande koelkasten vergeleken op Slimster.nl? Dan heb je vast een model gevonden welke past bij jouw voorkeuren. Deze kun je eenvoudig en veilig online kopen. Bekijk alle aanbiedingen op de productpagina en zie meteen welke webwinkels desbetreffend model op voorraad hebben en wie het goedkoopst is!

Op zoek naar de beste vrijstaande koelkasten?
Beste vrijstaande koelkast