• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Zwart in huis: 6 tips voor een zwart interieur

  Zwart in huis: 6 tips voor een zwart interieur

  Zwart is een klassieke kleur. Toch zijn veel mensen wat terughoudend met het gebruik van zwart in huis. Dat is nergens voor nodig, want zwart staat erg mooi in het interieur en is op veel verschillende plekken te gebruiken. Ook benieuwd hoe je een luxe maar gezellige sfeer creëert met zwart in huis?

  1. Inspiratie voor een zwarte trap

  Wat dacht je van een zwarte trap? Denk hier aan zwarte trapbekleding, een zwarte traploper of een zwart geverfde trap: het is allemaal mogelijk. Wil je jouw trap renoveren en een donkere stijl creëren? Je hebt dan de keuze uit veel verschillende traprenovatie materialen.

  Wil je de rest van je trap afwerken? Ga bijvoorbeeld voor een zwarte trapleuning, een zwarte balustrade of verf het trapgat in een donkere kleur.

  2. Inspiratie voor een zwarte badkamer

  De tijd dat badkamers alleen maar wit en licht waren, is geweest. De zwarte badkamer groeit aan populariteit en niet zonder reden. Zwarte tegels, donker gestucte muren of zwarte accessoires, je ziet het allemaal in de badkamer. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden met een donkere badkamer?

  Meer inspiratie opdoen?

  Zwarte (badkamer)tegels kopen?

  Aanbieder
  ++ Bekijk
  De winkel van ons allemaal
  + Bekijk
  Laten bezorgen, reserveren of direct ophalen

  3. Inspiratie voor zwarte raamdecoratie

  Ben je op zoek naar unieke, eigentijdse raamdecoratie? Ga dan voor raambekleding in een donkere kleur. Laat zwarte shutters plaatsen of zwarte rolgordijnen: hierdoor trek je de aandacht naar de ramen en deuren toe. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor raamdecoratie?

  Meer inspiratie opdoen?

  4. Inspiratie voor zwarte kozijnen

  Je trekt de aandacht niet alleen naar de ramen toe met behulp van opvallende raamdecoratie, maar ook opvallende kozijnen spelen hier een rol. Heb je een licht interieur? Dan springen zwarte kozijnen eruit. Of je nu kiest voor stalen kozijnen, aluminium kozijnen, kunststof kozijnen of houten kozijnen: zwart is een unieke en prachtige kleur.

  Meer weten?

  5. Inspiratie voor zwarte wandafwerking

  Denk je erover om je muren zwart af te werken? Je hebt dan verschillende mogelijkheden. Zo kun je zwarte wandtegels laten plaatsen, dit gebeurt vooral in de badkamer. Maar ook donker stucwerk is een optie in deze vochtige ruimte. Geen tegels of stucwerk op de muren? Laat je muren dan zwart schilderen voor een luxe en sfeervol resultaat.

  6. Inspiratie voor zwarte vloeren

  Heb je weleens nagedacht over een donkere vloer? Zwarte vloeren staan luxe, chic en stralen sfeer uit. Vooral als je een ruime kamer hebt, kan een donkere vloer erg mooi staan. Wat zijn je mogelijkheden met zwarte vloeren?

  Meer inspiratie opdoen?

  Meer inspiratie opdoen?

  Meer weten over de laatste interieurtrends, handige tips ontdekken of leuke artikelen over alles rondom en in huis lezen? Bekijk onze blog of volg ons op Facebook

  Deel deze pagina