Henrieke Hahn
Product Specialist
2 minuten

Ben je jouw huidige inrichting zat? Wil je jouw woonkamer veranderen, maar heb je weinig budget en wil je niet te lang bezig zijn? Je kunt jouw woonkamer low-budget en snel restylen en opleuken met de volgende tips!

indeling woonkamer veranderen
woonkamer restylen
woonkamer veranderen
huiskamer opfrissen
Toon alle afbeeldingen

Eén van de beste en meest tijdloze tips voor het opfrissen van je huis? Haal buiten naar binnen! Koop een paar nieuwe planten of geef jezelf een flinke bos bloemen cadeau. Met deze groene vrienden heb je direct een frisse uitstraling in je woonkamer.

Kamerplanten kopen?

Natuurlijke luchtverfrisser
Wist je dat sommige planten een luchtverfrissende werking hebben? De lepelplant , de goudpalm en de varen zijn een van de plantensoorten die zorgen voor een schone lucht in jouw woonkamer.
woonkamer herindelen
frisse woonkamer
woonkamer anders inrichten
nieuwe inrichten woonkamer
Toon alle afbeeldingen

Wil je eens wat anders, maar heb je geen zin om veel geld uit te geven? Het is niet iets wat direct in je opkomt, maar zeker een goede optie: de indeling van je woonkamer veranderen? Schuif een paar stoelen naar een andere plek in de kamer of zet de bijzettafels ergens anders neer. Je hoeft zeker niet je hele inrichting om te gooien voor een nieuwe, leukere frisse uitstraling. Zo creëer je de illusie van een nieuwe inrichting, terwijl je niets nieuws hebt gekocht.

low budget woonkamer
indeling woonkamer
interieur veranderen budget
woonkamer veranderen budget
Toon alle afbeeldingen

Op zoek naar een simpele manier om jouw woonkamer op te frissen en een nieuwe look mee te geven? Schaf dan een paar nieuwe accessoires aan. Kleine details kunnen een groot verschil maken: verwissel de kussens op de bank, hang een (nieuwe) spiegel op en koop een paar mooie boeken voor op je koffietafel.

Meer inspiratie opdoen?

Meer weten over de laatste interieurtrends, handige tips ontdekken of leuke artikelen over alles rondom en in huis lezen? Bekijk onze blog of volg ons op Facebook.