• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Zo zorg je voor een frisse woonkamer
  Ga naar

  Zo zorg je voor een frisse woonkamer!

  Ben je jouw huidige inrichting zat? Wil je jouw woonkamer veranderen, maar heb je weinig budget en wil je niet te lang bezig zijn? Je kunt jouw woonkamer low-budget en snel restylen en opleuken met de volgende tips!

  1. Haal groen in huis

  Eén van de beste en meest tijdloze tips voor het opfrissen van je huis? Haal buiten naar binnen! Koop een paar nieuwe planten of geef jezelf een flinke bos bloemen cadeau. Met deze groene vrienden heb je direct een frisse uitstraling in je woonkamer.

  Natuurlijke luchtverfrisser Wist je dat sommige planten een luchtverfrissende werking hebben? De lepelplant , de goudpalm en de varen zijn een van de plantensoorten die zorgen voor een schone lucht in jouw woonkamer.

  2. Opnieuw woonkamer inrichten

  Wil je eens wat anders, maar heb je geen zin om veel geld uit te geven? Het is niet iets wat direct in je opkomt, maar zeker een goede optie: de indeling van je woonkamer veranderen? Schuif een paar stoelen naar een andere plek in de kamer of zet de bijzettafels ergens anders neer. Je hoeft zeker niet je hele inrichting om te gooien voor een nieuwe, leukere frisse uitstraling. Zo creëer je de illusie van een nieuwe inrichting, terwijl je niets nieuws hebt gekocht.

  3. Fris de boel op met accessoires

  Op zoek naar een simpele manier om jouw woonkamer op te frissen en een nieuwe look mee te geven? Schaf dan een paar nieuwe accessoires aan. Kleine details kunnen een groot verschil maken: verwissel de kussens op de bank, hang een (nieuwe) spiegel op en koop een paar mooie boeken voor op je koffietafel.

  Meer inspiratie opdoen?

  Meer weten over de laatste interieurtrends, handige tips ontdekken of leuke artikelen over alles rondom en in huis lezen? Bekijk onze blog of volg ons op Facebook.

  Deel deze pagina