Henrieke
Product Specialist
2 minuten

Marmer is weer helemaal terug van weggeweest. Dit type natuursteen past in ieder interieur en heeft een robuuste en stoere uitstraling. Het is gemakkelijk te combineren en mooi om mee te werken. Marmer is een klassieke woontrend: dit materiaal is altijd te gebruiken. Met marmer geef je je interieur een boost met een chic randje. Benieuwd hoe je marmer combineert in huis? Wij laten het je zien!

marmer muur

Wil je in de badkamer groots uitpakken met marmer of voeg je marmer liever wat subtieler toe? Bepaal het helemaal zelf. Kies voor marmer tegels op de muur of juist op de vloer. Marmer is geen goedkoop materiaal, maar gelukkig zijn er ook veel producten in marmerlook verkrijgbaar. Wat dacht je van een marmerlook badombouw of wastafel met marmeren uitstraling?

Meer natuursteen in badkamer?
Natuursteen badkamer
marmer huis

De uitstraling van marmer past ook perfect in de keuken. Ga voor een echt marmeren aanrechtblad: sterk en onderhoudsvriendelijk. Liever wel de uitstraling van marmer, maar niet de prijs? Laat je achterwand dan in marmerlook schilderen of met Italiaans sierpleister stucen. Of ga voor keukenkastjes met marmerlook deuren. Marmer(look) kan je uitstekend combineren met andere materialen, zoals hout, goud en koper.

welke kleur past bij marmer

Je hal geeft vaak de eerste indruk van je interieur. Marmer komt prachtig tot zijn recht in de hal en geeft een chic of luxe gevoel. Een marmeren trap is een klassieke manier om dit natuursteen in je woning te verwerken. Geen budget voor echt marmer? Ga dan voor een marmerlook traprenovatie: de uitstraling van marmer, maar de prijs van marmoleum, pvc of een ander materiaal.

Wil je de rest van de hal ook een luxeus tintje meegeven? Laat de muren naast de trap dan met marmerlook schilderen.

marmer combineren

Je kunt marmer ook uitstekend toepassen in de slaapkamer. Doe dit subtiel, bijvoorbeeld met een nachtkastje met marmeren blad of marmerlook accessoires. Wil je het groots aanpakken? Je kunt ook een muur behangen met marmer behang of kiezen voor marmerstuc. Neutraal en rustig, maar toch net even anders.

marmer vloer combineren

Een marmeren vloer zorgt voor een klassieke, luxe uitstraling. Je kunt deze uitstraling creëren met verschillende soorten vloeren. Denk hier bijvoorbeeld aan marmeren vloertegels of marmertapijt. Of ga voor een gietvloer met marmerlook.

Meer inspiratie opdoen?

Meer weten over de laatste interieurtrends, handige tips ontdekken of leuke artikelen over alles rondom en in huis lezen? Bekijk onze blog of volg ons op Facebook.