4 manieren voor zolder inrichten - Slimster

4 manieren om je zolder in te richten

Henrieke Hahn
Product Specialist
clock 4 feb. 2019 00:00
edit 31 okt. 2019 15:34

Wil je de ruimte op zolder optimaal gebruiken? Je kunt jouw zolder als rommelhok, wasruimte of opbergruimte gebruiken. Maar je kunt de ruimte ook op een handige, mooie manier inrichten. Wij geven je 4 manieren!

Toon alle afbeeldingen

In veel woningen is de zolder met wat aanpassingen een ideale slaapplek. Plaats dakramen voor extra lichtinval of ga voor een dakkapel om extra leefruimte te creëren. Je kunt de gehele zolder gebruiken als slaapkamer, of een deel van de zolder ombouwen tot kamer. De rest van de zolder kun je dan alsnog gebruiken voor was- of opbergruimte.

Meer informatie?
Toon alle afbeeldingen

Je kunt ook de badkamer op zolder laten plaatsen. De badkamer kan de hele zolder beslaan of je kunt slechts een deel van de zolder gebruiken. Richt de badkamer in zoals jij wilt: een simpele, strakke badkamer of een wellness badkamer voor het ultieme spa-gevoel.

Meer informatie?
Toon alle afbeeldingen

De zolder is een mooie plek om kinderslaapkamers te creëren. Heb je te weinig ruimte in huis? Plaats dan een of zelfs twee dakkapellen en maak twee kamers op zolder. Zo gebruik je de zolder helemaal optimaal!

Meer informatie?
Toon alle afbeeldingen

Werk je thuis of studeer je in de avonden? Een studeerkamer of kantoor op zolder biedt de mogelijkheid om te werken aan huis. Zorg wel voor voldoende lichtinval, bijvoorbeeld door een groot dakraam te plaatsen.

Meer informatie?