Javascript is disabled, features may not work
Zwarte kozijnen
Vergelijk beste kozijnen deals
  • Gratis & vrijblijvend

Zwarte kozijnen

Zwarte kozijnen worden, net als antraciete kozijnen, steeds populairder. Deze kozijnen doen het goed in interieurs. Ook het plaatsen van zwarte kozijnen buiten is behoorlijk in populariteit gestegen. Of je nu gaat voor een contrasterend effect, industrieel interieur of een moderne uitstraling: zwarte kozijnen zijn de ideale optie.

Strakke kozijnen

Strakke kozijnen

Zwart bij witte muren

Kozijn van staal

Kozijn van staal

Industrieel zwart

Zwarte schuifpui

Zwarte schuifpui

Extra lichtinval

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Prachtig zwart

Meer inspiratie opdoen?
Kozijnen inspiratie

De kosten van zwarte kozijnen variëren afhankelijk van het materiaal, de beglazing en het soort raam of deur. Bekijk de algemene kozijnen prijzen of vraag offertes aan voor een exacte prijsopgave.

Zwarte kozijnen laten plaatsen
Kozijnen offerte

Zwarte kozijnen zorgen in een interieur voor een strakke, moderne of industriele uitstraling. Dunne, zwarte raamprofielen in combinatie met veel glazen raampartijen geven bijvoorbeeld veel extra lichtinval in huis.

Heb je een lichte gevel of een gemetselde muur aan de buitenkant van je woning? Dan maken zwarte kozijnen het plaatje helemaal af. Zorg voor een contrasterend effect door lichte en donkere tinten te combineren.

Wil je zwarte of donkere kozijnen laten plaatsen? Je hebt de keuze uit verschillende kozijn materialen:

  • Zwarte houten kozijnen
  • Zwarte kunststof kozijnen
  • Zwarte aluminium kozijnen
  • Zwarte stalen kozijnen

Ga je voor zwarte kozijnen in je interieur of donkere kozijnen in je gevel? Laat deze kozijnen dan plaatsen door een ervaren vakman en wees verzekerd van een correcte montage. Vraag gratis offertes aan en vergelijk 4 verschillende vakmannen. Door slim te vergelijken vind je eenvoudig de beste deal.

1032 kozijn-specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal