• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Zwarte kozijnen

  Zwarte kozijnen

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Zwarte kozijnen worden, net als antraciete kozijnen, steeds populairder. Deze kozijnen doen het goed in interieurs en aan de buitenkant van woningen. Of je nu gaat voor een contrasterend effect, industrieel interieur of een moderne uitstraling: zwarte kozijnen zijn de ideale optie.

  Zwarte kozijnen inspiratie

  Meer inspiratie opdoen?

  Wat kosten zwarte kozijnen?

  De kosten van zwarte kozijnen variëren afhankelijk van het materiaal, de beglazing en het soort raam of deur. Bekijk de algemene kozijnen prijzen of vraag offertes aan voor een exacte prijsopgave.

  Zwarte kozijnen laten plaatsen

  Zwarte kozijnen binnen

  Zwarte kozijnen zorgen in een interieur voor een strakke, moderne of industriele uitstraling. Dunne, zwarte raamprofielen in combinatie met veel glazen raampartijen geven bijvoorbeeld veel extra lichtinval in huis.

  Zwarte kozijnen buitenkant

  Heb je een lichte gevel of een gemetselde muur aan de buitenkant van je woning? Dan maken zwarte kozijnen het plaatje helemaal af. Zorg voor een contrasterend effect door lichte en donkere tinten te combineren.

  Materialen voor zwarte kozijnen

  Wil je zwarte of donkere kozijnen laten plaatsen? Je hebt de keuze uit verschillende kozijn materialen:

  • Zwarte houten kozijnen
  • Zwarte kunststof kozijnen
  • Zwarte aluminium kozijnen
  • Zwarte stalen kozijnen

  Zwarte kozijnen laten plaatsen door vakman

  Ga je voor zwarte kozijnen in je interieur of donkere kozijnen in je gevel? Laat deze kozijnen dan plaatsen door een ervaren vakman en wees verzekerd van een correcte montage. Vraag gratis offertes aan en vergelijk verschillende vakmannen. Door slim te vergelijken vind je eenvoudig de beste deal.

  873 kozijn-specialisten vergelijken

  Eurokozijn
  Multi Kozijn
  Bogers kozijnen
  Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal