Grijze en antraciet kozijnen
Vergelijk beste kozijnen deals
  • Gratis & vrijblijvend

Grijze en antraciet kozijnen

Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen en wil je graag grijze of antraciet kleurige kozijnen laten plaatsen? Grijze kozijnen passen uitstekend bij de meeste gevels en interieurs. Ook populair zijn zwarte kozijnen.

Antraciet schuifpui

Antraciet schuifpui

Grijs & wit

Aluminium lichtstraat

Aluminium lichtstraat

Grijs van kleur

Grote vaste ramen

Grote vaste ramen

Grijze kozijnen

Meer inspiratie opdoen?
Kozijnen inspiratie

De kosten voor grijze kozijnen kunnen flink variëren en zijn afhankelijk van het materiaal en de afmetingen van het kozijn. Ook het soort raam en de beglazing is van invloed op de prijs. Bekijk de kozijnen prijzen voor meer informatie over de kosten. Benieuwd naar de exacte prijs?

Grijze kozijnen laten plaatsen
Kozijnen offerte

Antraciet binnenkozijnen passen uitstekend bij een witte of lichte muur, zodat het contrast tussen kozijnen en wand goed zichtbaar wordt. Je kunt uiteraard ook voor licht grijze kozijnen gaan als je het gehele interieur licht wilt houden.

Donkere kozijnen zijn helemaal in en vooral antraciet of grijze kozijnen zijn erg populair. Vooral RAL-kleur 7016 is een geliefde kleur voor de buitenkant van het huis.

Ga je voor grijze of antraciet kozijnen? Dan heb je de keuze uit verschillende materialen:

  • Antraciet houten kozijnen
  • Antraciet kunststof kozijnen
  • Antraciet aluminium kozijnen
  • Antraciet stalen kozijnen

Heb je genoeg inspiratie en informatie opgedaan voor je grijze kozijnen? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door de vakmannen te vergelijken, vind je eenvoudig de deal die het beste bij je past.

988 kozijn-specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal