• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Prijs badkamervloer leggen

De badkamervloer is grotendeels verantwoordelijk voor de sfeer in de ruimte. Maar hoe bepaal je de geschikte vloer voor jouw (nieuwe) badkamer? Of je nu je hele badkamer gaat renoveren of enkel op zoek bent naar een nieuwe vloer: de vloer moet passen bij de rest van de badkamer. Lees verder om alle mogelijkheden te ontdekken.

Voorwaarden voor een goede badkamervloer

  • Waterproof
  • Antislip
  • Comfortabel aanvoelen

Mogelijkheden voor de badkamervloer

Ga je voor een nieuwe vloer in je badkamer? Dan heb je de keuze uit vele mogelijkheden, bijvoorbeeld qua materiaal. Natuursteen, kunststof, beton of zelfs hout zijn enkele opties. Kies je daarnaast voor tegels of ga je voor een gegoten vloer? Alle soorten hebben hun eigen voordelen en nadelen.

Tegelvloer in de badkamer

De mogelijkheden zijn eindeloos met een tegelvloer in de badkamer. Laat de tegels aansluiten bij de tegels aan de wand, of kies juist voor een andere kleur en stijl. Een unieke uitstraling creëren? Ga dan voor mozaïektegels. Een nadeel van een tegelvloer is dat vuil snel tussen de naden gaat zitten, in tegenstelling tot een naadloze gegoten vloer.

Badkamer met gegoten vloer

Een gietvloer in de badkamer staat stijlvol en is makkelijk in het onderhoud dankzij zijn naadloze karakter. Gegoten vloeren zijn ideaal bij moderne badkamers met strakke lijnen. Beton cire of een epoxy gietvloer zijn goede opties voor een badkamer, net als (marmer) steentapijt. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een gietvloer? De specialisten in ons Slimster-netwerk kunnen je adviseren over de mogelijkheden voor jouw badkamer.

Vloerverwarming in de badkamer

Wil je graag warme voeten terwijl je door je badkamer loopt? Nog maar weinig badkamers worden gemaakt zonder vloerverwarming. Geniet van een gelijkmatige en onzichtbare warmtebron onder je tegelvloer of gegoten vloer.

  • Meer informatie over vloerverwarming

Wat kost een badkamervloer?

Benieuwd naar de kosten van een badkamervloer? De stijl- en materiaalkeuze zijn van invloed op de prijs, net als de afmeting van de vloer. Voor een exact kostenplaatje raden we je aan om gratis offertes aan te vragen via Slimster. Zo kom je in contact met regionale specialisten.

Kies voor een ervaren specialist

Wil je een gietvloer laten leggen? Laat dit door een vakman doet, zodat de vloer echt waterdicht en naadloos geplaatst wordt. Ook een tegelvloer of ander soort vloer kan een specialist het beste leggen. Een voordeel hiervan is ook dat je garantie hebt op de vloer en de plaatsing. Vergelijk gratis offertes via Slimster en bespaar tot wel 45%.