AB-bouwservice

 • 10
  1 review
 • Schilder Stukadoor Badkamer
 • Winschoten
 • Sinds 2023
 • KvK: 90061373

Over AB-bouwservice

AB Bouwservice is een professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering. Wij kunnen al uw klussen verzorgen in en rondom uw woning of bedrijf. Of het nu gaat om het neerzetten van een schutting, of een andere klus, wij zorgen er voor dat kwaliteit, zekerheid, betrouwbaarheid altijd voorop staat. En met goed overleg voor al uw klussen in en om uw woning. En natuurlijk het eind resultaat. AB Bouwservice kan terugvallen op jarenlange kennis.

Wij denken graag mee met de wensen van de klant. Geven een open en eerlijk advies over aankoop van producten, kwaliteit, de planning en de daarbij de kosten. Elke verbouwing, renovatie, of onderhoudswerk heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Expertise

Waarom kiezen voor

 • Eerlijkheid
 • Betrouwbaarheid
 • Vakmanschap
 • Afspraak is afspraak

Adres

Transportbaan 39E, 9672 BJ Winschoten

Google maps placeholder

Reviews (1)

Uitstekend
100%
Goed
0%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
10,0 Gemiddelde score 10 Prijs / kwaliteit 10 Afspraken 10 Service
RH
Richard H uit Coevorden
10
Van begin tot eind is het ons uitstekend bevallen.

Na een bezoekje is er een offerte gemaakt.
Afspraken gemaakt waar netjes aan gehouden is van start van het project, tijdens het project, en het afronden van het project.

Tijdens het starten van het project is er altijd goed contact en in ons geval konden we de materialen bij hun stallen . Tijdens het hele zoektocht en bestellen van de materialen was er uitstekende terugkoppeling omtrent de maten en kwaliteit van onze keuzes . uitstekend

Tijdens dag 1 van de afbouw / sloop waren de mannen gestaag bezig en werd het afval netjes afgevoerd. Geen omkijken naar.

De dagen er na was er veel bedrijvigheid en leerden we de mannen in de pauzes meer en meer kennen.
Er werd goed geïnformeerd en, in ons geval, de tegenkomende problemen van ons 'oude' badkamer kwamen aan het licht ...de opties werden goed besproken om deze op te lossen. Dit word zeer gewaardeerd.

Elke dag komen de mannen weer aan gereden met de plan van de dag en doen er alles aan, in overleg zelfs langer door, om die plan tot in de puntjes uit te werken.

Wij hebben met ze gelachen en voelden ons prima op ons gemak. Onze privacy werd altijd in stand gehouden en gezien hun werkruimte (van boven badkamer naar beneden trap/hal en voordeur) hebben ze dat uitstekend gedaan.

De opbouw werd veel aandacht aan besteed. Zelfs al een deel gelegde tegels werden er anderdaags weer uitgehaald omdat de mannen er niet tevreden over waren. Dit netjes gedaan zonder de tegels te beschadigen en als afval weg te gooien. Dit kost tijd, langer dan de planning was maar doen ze zonder nadenken. Ik heb liever dat alles in de puntjes verzorgt word dan dat het gehaast word afgeraffeld. En het eindresultaat mag er zijn. We zijn er enorm blij mee.

Zonder problemen zal ik deze mannen bij een volgende klus weer bellen.

Thanks mannen voor het geleverde werk en samenwerking. Toppers!
Beveelt dit bedrijf aan Uitgevoerd
 • 10 Prijs / kwaliteit
 • 10 Service
 • 10 Afspraken