• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 150.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Dongen

Vergelijk 602 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Dongen

Oppervlakte is een schatting en alleen van de woonkamer de rest van het huis moet ook nog

Baanweg, Harderwijk

Muren nu voorzien van spachtelputz, willen deze echter nu behangen. Dus muren behangklaar maken.

Obelixstraat, Almere

gaat om 1 slaapkamer waarbij er nog behang op de muren aanwezig is. 1 muur heeft lekkage gehad maar

Rataplanstraat, Almere

Stukadoor offerte

Stucwerk in Dongen?

De stukadoor specialisten van Slimster zijn actief in heel Nederland, waaronder ook in Noord-Brabant en met name in Dongen. Wanneer je je woning wilt laten stucen kun je kiezen uit verschillende stucwerk materialen, zoals betonstuc, glad stucwerk of spackspuitwerk. Vaak zijn de vakmensen uit het Slimster netwerk binnen één dag klaar met stucen. Wil jij besparen op de kosten? Dan is het slim om via Slimster stukadoor offertes aan te vragen, zodat jij lokale stukadoors met elkaar kunt vergelijken op prijs en kwaliteit.

Welk soort stucwerk kies jij?

Wil je de muren in jouw woning strak maken? Glad stucwerk kan, net als vele andere soorten stucwerk, op allerlei manieren toegepast worden. Of ben je juist op zoek naar een mooie en goedkope afwerking voor je muren en plafonds? Dan kan een stukadoor jouw woning opfleuren met spackspuitwerk. Hierbij wordt het stucwerk machinaal aangebracht. Wanneer je je badkamer gaat renoveren, dan kun je de muren ook met betonstuc voorzien. Dit geeft weer een luxueuzere uitstraling. Zo zie je dat veel mogelijk is met allerlei verschillende stucwerk materialen. Wat kies jij?

Goedkoop stucwerk in Dongen

Wanneer je je woning wilt laten stucen in Dongen, ben je bij ons op het juiste adres. Wanneer je het offerteformulier invult kom je automatisch in contact met meerdere stukadoorbedrijven in de buurt. Zij sturen je offertes toe voor het stucwerk en je kunt vervolgens kiezen welke stukadoor het beste bij jou past. Neem dus direct contact op en ontvang gratis offertes!

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Dongen

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal