• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 198.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Stukadoor Groningen

Vergelijk 648 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Groningen

Graag wil ik een betonnen muur laten sturen in de woonkamer. Hiervoor moet een radiator worden verwi

Fongersplaats, Groningen

Muur waarvan meerdere lagen behang af gehaald zijn, waardoor de onder stuclaag beschadigd is.

Planetenlaan, Groningen

Betreft werkzaamheden in een serre die als aanbouw is gekomen aan de woonkamer. Gaat om 5 m2 wand (

Talingeneiland, Meerstad

Stukadoor offerte

Je woning in Groningen laten stucen?

Zoek jij een ervaren stukadoorsbedrijf in Groningen? Onze aangesloten specialisten zijn actief in heel Nederland en dus ook in het noorden van het land. Zo zijn stukadoors uit ons netwerk ook actief in Groningen en kunnen zij allerlei soorten stucwerk voorzien in slaapkamer, woonkamer en zelf in de badkamer. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, waaronder het aanbrengen van betonstuc of glad stucwerk. In Groningen zijn een hoop oudere woningen te vinden, waardoor pleisterwerk meer zal voorkomen dan bijvoorbeeld het spackspuiten van jouw muren. Vraag via Slimster eenvoudig tot 5 vrijblijvende stukadoor offertes aan en jij kiest het bedrijf met de beste deal die de klus mag uitvoeren.

Stucwerk in allerlei soorten en afwerkingen

Aangesloten bedrijven kunnen jouw stucwerk voorzien in allerlei stucwerk soorten en stucwerk afwerking. De specialist bepaalt met jou het beste materiaal om jouw muur of plafond te stucen, bijvoorbeeld in glad stucwerk, spackspuitwerk of juist in betonstuc. Daarnaast worden ook alle wensen van jou besproken. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer afwerken met waterafstotend stucwerk of jouw woonkamer afwerken met sierlijsten? Experts uit ons netwerk zullen jou vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in Groningen en een gratis vrijblijvende offerte uitbrengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Beste stucwerk prijzen in Groningen

Door eenvoudig een stukadoor offerte aan te vragen via ons kom je gemakkelijk in contact met ervaren vakmannen die werken in Groningen en omgeving. Door slim de prijzen te vergelijken vind jij de beste deal en kun je je woning goedkoop laten stucen. Alvast benieuwd naar de stucwerk prijzen of wil je direct vrijblijvende offertes aanvragen? Via Slimster kies je de specialist met de beste deal.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Groningen

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal