Gratis inbraakbeveiliging offertes?
Gratis & vrijblijvend

Aanbieders beveiliging vergelijken

Pascal van de Beek
Content Specialist
3 minuten

Voordat je inbraakbeveiliging laat installeren is het verstandig om verschillende soorten alarmsystemen en beveiliging aanbieders met elkaar te vergelijken. Hierdoor weet je zeker dat je de beste deal hebt voor het installeren van je alarmsysteem met camerabewaking

Beveiliging aanbieders vergelijken

Hieronder vind je een vergelijking tussen grote inbraakbeveiliging merken/aanbieders en de functies van een alarmsysteem.

Functies alarmsysteem Feenstra SmartAlarm WoonVeilig Verisure
Beveiliging tegen inbraak & brand
Periodiek onderhoud
24/7 service (bij storing)
Realtime videobeelden (terug)kijken
App
Met batterijen Als extra optie Als extra optie
Werkt zonder abonnement
Met meldkamer aansluiting
Installatie door BORG erkend bedrijf
Inbraakbeveiliging laten installeren?
Gratis offertes

Feenstra beveiliging vergelijken

Feenstra is een installateur van inbraakbeveiligingsapparatuur, maar ook van cv-ketels, airco’s, warmtepompen en zonnepanelen. Binnen het pakket van Feenstra valt het alarmsysteem, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, deurcontacten, maar ook rookmelders. Hierdoor is jouw woning goed beveiligd tegen inbraak en brand.

Een beveiligingsmonteur van Feenstra installeert en programmeert de alarminstallatie met sensoren, camerabeveiliging en andere extra opties. Tenslotte wordt de installatie bij de meldkamer geregistreerd en wordt het systeem getest.

Benieuwd naar de voordelen en onderdelen van de beveiliging van Feenstra? Bekijk onderstaande video:

SmartAlarm beveiliging vergelijken

De alarminstallatie van SmartAlarm is een draadloos alarmsysteem, waarmee je op afstand altijd je huis in de gaten kunt houden. Het beveiligingssysteem werkt geheel via internet, waardoor je overal het alarm kunt bedienen. Je ontvangt direct een melding als er beweging wordt gedetecteerd of als het alarm afgaat.

Daarnaast is het alarmsysteem zo ontworpen dat het eenvoudig te installeren is. De alarminstallatie wordt dus niet door een erkend BORG beveiligingsbedrijf gedaan en zul je zelf moeten regelen. Het alarmsysteem bestaat uit een alarmsysteem met bewegingsmelders en deurcontacten.

SmartAlarm kan tenslotte gekoppeld worden met de meldkamer van Trigion. Wel heb je hiervoor een extra “On Demand” optie nodig van €3 per dag.

WoonVeilig beveiliging vergelijken

Met het WoonVeilig Alarmsysteem kun je je woning beveiligen tegen inbraak. Het alarmsysteem is draadloos en zonder te boren zelf te installeren. De installatie zul je dus zelf moeten regelen.

De alarminstallatie kan verbonden zijn met een Online Alarmcentrale, waardoor je altijd direct op de hoogte gebracht wordt als er ingebroken wordt. Je kunt tot 6 telefoonnummers opgeven voor een telefonische alarmmelding. Je hebt een uitbreidingsmogelijkheid om je alarminstallatie te verbinden met een video beveiligingsdienst voor slimme alarmopvolging.

Het alarmsysteem van WoonVeilig bestaat uit het alarmsysteem met meerdere bewegingsmelders, een deurcontact en kan uitgebreid worden met camerabeveiliging. Hierdoor kun je op afstand je huis in de gaten houden en zien wat er rondom je woning gebeurt.

Verisure beveiliging vergelijken

Het Securitas Direct alarmsysteem van Verisure is een van de meest gekozen alarmsystemen. Het alarmsysteem bestaat onder andere uit een slimme deurbel en beveiligingscamera’s van Arlo. Hierdoor kun je op afstand via de Verisure app zien of ramen en deuren gesloten zijn en je alarm in- of uitschakelen.

Het Verisure alarmsysteem wordt aangesloten op een alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is en je woning op afstand in de gaten houdt. Mocht er ingebroken worden, dan reageren zij binnen 29 seconden op een alarmmelding. Wanneer er geverifieerd wordt dat het om een poging tot inbraak gaat, wordt de melding doorgezet naar de politie en wordt er een surveillant gestuurd.

Om de alarminstallatie van Verisure te kunnen gebruiken heb je wel een maandelijks abonnement nodig van ongeveer € 35 - 50. Je kunt het alarmsysteem van Verisure niet gebruiken zonder abonnement.

Beveiliging vergelijken

Naast deze 4 aanbieders van inbraakbeveiliging zijn er uiteraard nog meer inbraakbeveiliging bedrijven en alarmsystemen. Zo zijn er ook alarmsystemen waar je geen abonnement voor nodig hebt om te gebruiken en die eenvoudig uit te breiden zijn met bewegingsmelders of deur- en raamcontacten.

Vrijblijvende offertes?
Gratis offertes beveiliging

Waarom inbraakbeveiligingsbedrijven vergelijken?

  • Verzekerd van kwaliteit
  • BORG-certificaat
  • Je bespaart tijd en geld
  • Regionale bedrijven

Laat professionele inbraakbeveiliging installeren door een erkend beveiligingsbedrijf. Hierdoor weet je zeker dat je woning goed beveiligd is tegen inbraak en kun je besparen op de kosten van je verzekering met een beveiligingscertificaat.

Meerdere inbraakbeveiliging aanbieders vergelijken

Beveiliging vergelijken

Wil je meerdere erkende beveiligingsbedrijven met elkaar vergelijken voor het plaatsen van inbraakbeveiliging? Via Slimster kom je eenvoudig in contact met professionele beveiligingsbedrijven die actief zijn in jouw regio. Door vrijblijvend & gratis inbraakbeveiliging offertes aan te vragen kun je meerdere bedrijven met elkaar vergelijken en kies je het bedrijf dat het beste bij je past.

Beste deal voor inbraakbeveiliging inclusief installatie?

Zo Veilig Installatie
Fortify Alarms
Advies Op Maat
Lions Security
Directveilig.nl
AM Security
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal