Schuifpui of kozijnen via Marktplaats?

Schuifpui of kozijnen via Marktplaats?
Henrieke Hahn
Henrieke Hahn
Product Specialist
3 minuten

Wanneer je wilt besparen op de aanschaf en plaatsing van een schuifpui of nieuwe kozijnen is het verleidelijk om op Marktplaats te kijken. Op Marktplaats vind je namelijk een ruim aanbod schuifpuien en raamkozijnen voor zeer lage prijzen. Maar blijkt goedkoop in dit geval duurkoop te zijn? Of kun je met een gerust hart voordelige schuifdeuren laten plaatsen door een partij via Marktplaats? In deze blog legt Slimster uit waarom deze puien en kozijnen zo goedkoop zijn en kijken we naar de voordelen en nadelen van een schuifpui of kozijnen kopen via Marktplaats. Zo helpen we jou naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Goedkope schuifpui of kozijnen op Marktplaats?

Hoe kan het dat de prijzen voor een schuifpui of kozijnen inclusief montage op Marktplaats een stuk lager zijn? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Allereerst worden er soms fouten gemaakt bij het inmeten van een schuifpui. Er wordt bijvoorbeeld een houten schuifpui op maat gemaakt, maar deze blijkt toch niet te passen. Zo'n foutje kan jou korting tot wel 40% opleveren. Daarnaast vind je kozijnen en deuren uit restpartijen, faillissementen en geannuleerde bouwprojecten op Marktplaats. Tot slot worden er puien en raam- of deurkozijnen aangeboden van een beduidend mindere kwaliteit. Deze inferieure producten zijn een stuk goedkoper, maar vergen meer onderhoud en gaan minder lang mee.

Schuifpui en kozijnen inclusief montage?
Vergelijk gratis offertes!

Voordelen kozijnen en deuren

Eigenlijk is het enige voordeel van het kopen van een schuifpui of kozijnen via Marktplaats de prijs. Door de hierboven al benoemde redenen zijn de producten op Marktplaats een stuk goedkoper dan wanneer je zelf een bouwbedrijf inschakelt. Ben jij op zoek naar de allerlaagste prijs dan is dit een prima optie. Houd echter rekening met een aantal nadelen, welke we hieronder verder zullen bespreken. Het aanbod schuifpuien en kozijnen op Marktplaats is groot en ieder soort materiaal is beschikbaar. Op Slimster lees je meer informatie over alle materialen en geven we je indicatieve prijzen.

Nadelen schuifpui via Marktplaats

Direct voor de spotprijs kiezen? Of toch nog even goed nadenken voor je een beslissing neemt? Wij raden het laatste aan. Hoe verleidelijk de prijzen ook mogen zijn, er kleven toch een paar haken en ogen aan. Er zijn een aantal nadelen van het kopen van een schuifpui of kozijnen via Marktplaats waar je rekening mee moet houden. Zo is het niet mogelijk om de kozijnen of deuren compleet op maat te laten samenstellen. Een verkeerd ingemeten schuifpui die via Marktplaats wordt aangeboden heeft al een design en materiaal. Je bent dus beperkt in de keus qua ontwerp en kozijnen materialen. Wil jij een schuifdeur inclusief kozijnen die perfect aansluit bij jouw woning? Dan is het slimmer om een ontwerp te maken in samenspraak met een expert. Deze specialist houdt rekening met jouw wensen en komt de schuifpui persoonlijk bij je monteren. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van minder sterk en duurzaam materiaal, waardoor de kozijnen eerder slijtage vertonen en meer onderhoud vergen.

 • Schuifpui niet compleet op maat samen te stellen
 • Materialen vaak van mindere kwaliteit
 • Geen controle vanuit Marktplaats
 • Geen zekerheid van garantie op product en montage

Geen controle en garantie

Andere zaken waar je zeker rekening mee moet houden is de garantie en het feit dat aanbieders niet gecontroleerd worden op Marktplaats. Wanneer je een schuifpui laat plaatsen via Slimster weet je zeker dat het bouwbedrijf op diverse manier is gecontroleerd. Een specialist wordt niet zomaar toegelaten in ons handige systeem. Hierdoor kunnen wij betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen, in zowel de schuifpuien en kozijnen als in de service van de expert. Wanneer je een schuifdeur en kozijnen via Marktplaats koopt en laat plaatsen heb je meestal geen garantie. Vooral wanneer het een faillissement-uitverkoop betreft moet je hier goed op letten. Heb je problemen met de schuifpui? Dan kun je nergens terecht aangezien het bouwbedrijf failliet is verklaard.

slimster
Gecontroleerde bouwbedrijven
Wij werken alleen met gecontroleerde bouwbedrijven die wij zorgvuldig hebben geselecteerd. Zo weet jij zeker dat je kunt vertrouwen op de beste service en meest hoogwaardige kwaliteit kozijnen en schuifpuien!

Gecontroleerde schuifpui specialisten via Slimster!

Zijn jouw kozijnen toe aan vervanging? Of wil je graag een nieuwe schuifpui laten plaatsen? Laat je niet direct verleiden door de lage prijzen die je vindt op Marktplaats. Kies voor kwaliteit, service, garantie en betrouwbaarheid via Slimster. Bovendien zul je na het vergelijken van de gratis offertes zien dat je via Slimster tot wel 45% kunt besparen. Dit komt door ons handige vergelijkingssysteem waarbij we jouw aanvraag koppelen aan een specialist uit de regio. Ga voor de beste kwaliteit schuifpuien en kozijnen voor de laagste prijs en vergelijk de kosten via Slimster!

 • Zorgvuldig geselecteerde bouwbedrijven
 • Bespaar tot 45% op de totale kosten
 • Hoogwaardige kwaliteit schuifpui en kozijnen
 • Inclusief montage en garantie

Beste kwaliteit schuifpui voor de laagste prijs?

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Future Kunststofkozijnen
Euro Kozijn
DeKoTe
ALKU Ontdekkingscentrum Tilburg
VMK Kozijnen
Stijl Kozijnen
Schipper Ede
Renovar
PlanKozijn
Duurzaam Kozijn Nederland B.V.
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
Bouw Advies XXL
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal