• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Stalen schuifpui prijzen

  Stalen schuifpui prijzen

  Vergelijk schuifpui offertes
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 1.800,- Maximale kosten € 2.800,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.300,-
  Gemiddelde prijs stalen schuifpui exclusief montage.

  Staal geeft een woning een strakke, industriële uitstraling. Dit materiaal is uitermate geschikt om te gebruiken voor een schuifpui; bij een stalen schuifpui geniet je namelijk van nog meer lichtinval door de smalle profielen.

  Voordelen schuifpui staal

  • Lange levensduur (50 jaar)
  • Uitstekende isolatie
  • Brand- en inbraakwerend
  • Unieke, strakke uitstraling

  Nadelen schuifpui staal

  • Geen goedkoop materiaal
  • Vaak maatwerk vereist

  Wat kosten stalen schuifpuien?

  Schuifpui (200 x 220 cm)
  Prijs exclusief montage*
  Offerte
  Stalen schuifpui € 1.800 - 2.800

  * Gemiddelde prijs stalen schuifpui exclusief plaatsen. Incl. HR++ glas en btw.

  De stalen schuifpui prijs is afhankelijk van de afmetingen, het model en extra opties. Bekijk de stalen schuifpui prijzen exclusief plaatsing. Liever de exacte stalen schuifpui prijs inclusief plaatsing weten?

  Stalen schuifpui prijzen vergelijken

  De montagekosten zijn situatie afhankelijk. Gemiddeld kan een stalen schuifpui in 1 dag geplaatst worden. Maar moet de vakman eerst een oude schuifpui of tuindeur verwijderen? Is er breekwerk nodig in de gevel? Dan zijn de monteurs langer bezig en dit zie je dan ook terug in de montagekosten.

  Laat je een stalen schuifpui plaatsen, denk dan ook na over het vervangen van andere kozijnen of deuren. Het is beter voor je portemonnee om te sparen voor 1 grote klus, in plaats van ieder jaar een kleine klus te laten uitvoeren. Het scheelt aanzienlijk in de voorrijkosten en montagekosten.

  stalen schuifpui kosten
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw stalen schuifpui

  Stalen schuifpui: welke profielen?

  Wanneer je een stalen schuifpui laat plaatsen, heb je de keuze uit verschillende soorten stalen profielen. Stalen profielen zijn doorgaans slank, maar alsnog beschikbaar in verschillende maten en stijlen. Meer weten over stalen schuifpui merken?

  Stalen schuifpui met glas

  Een stalen schuifpui bestaat voor het grootste deel uit glas. Door de juiste beglazing te kiezen, voorkom je dat er warmte verloren gaat uit je woning. Combineer HR++ glas of HR+++ glas met staal en zorg voor een uitstekende isolatie van je woning. Dit is goed voor het milieu én je portemonnee.

  Meer weten over beglazing?

  Stalen schuifpui modellen

  Brandwerende schuifpui van staal

  Een stalen schuifpui beschikt niet alleen over een uitstekende isolatie, maar is ook zeer lastig te forceren. Ongenode gasten kunnen deze stalen kozijnen maar moeilijk kraken. Een ander voordeel is dat dit materiaal brandwerend is; het duurt langer dan bij hout, kunststof of aluminium voordat het materiaal vlam vat.

  schuifpui staal prijs

  Stalen schuifpui plaatsen door ervaren vakman

  Wat kost een stalen schuifpui inclusief montage? De montagekosten kunnen verschillen. Is er breekwerk nodig? Laat je eerst oude kozijnen verwijderen? Ga je voor een standaard of maatwerk schuifpui? Al deze factoren zijn van invloed op de montagekosten. Een monteur doet het volgende voor je:

  • Inmeten & installeren stalen schuifpui
  • Evt. breekwerk in gevel
  • Evt. verwijderen oude kozijnen/deuren

  Gemiddeld doen 2 monteurs 1 dag over het plaatsen van een stalen schuifpui. Het kost uiteraard meer tijd als de vakmannen eerst de oude deuren verwijderen en als er breekwerk nodig is.

  Bespaar op voorrijkosten

  • Laat in 1 keer meerdere deuren en kozijnen vervangen
  • Overleg met de buren: samen een monteur inschakelen scheelt arbeid- en voorrijkosten
  • Vraag offertes aan via Slimster: je komt alleen in contact met vakmannen die in jouw buurt werken

  Bespaar op je nieuwe stalen schuifpui

  Wil je een stalen schuifpui laten plaatsen in je woning? Een stalen schuifpui is geheel op maat te maken. Het maatwerk zorgt ervoor dat de pui perfect past bij de uitstraling van de woning en naar behoren is geïnstalleerd. Vraag gratis schuifpui offertes aan voor jouw nieuwe stalen schuifpui en kies zelf de beste deal.

  Direct 610 schuifpui specialisten vergelijken

  Multi Kozijn
  Provilla deuren & kozijnen
  Opweg Kozijn & puien
  Alkuplus deuren & puien
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal