Javascript is disabled, features may not work
2-delige schuifpui
Vergelijk beste deuren & puien deals
  • Gratis & vrijblijvend

2-delige schuifpui

Een schuifpui kan de perfecte manier zijn om toegang naar je tuin te krijgen. Heb je niet al te veel ruimte in je achterpui, maar wil je wel je woning met je tuin verbinden? Laat dan een 2-delige schuifpui plaatsen.

2 delige schuifpui
Wat is een 2-delige schuifpui?

Een 2-delige schuifpui is de standaard uitvoering van een schuifpui. De dubbele schuifpui bestaat uit 2 delen. Je kunt een 2-delige schuifpui met 1 vast deel en 1 bewegend deel plaatsen, of gaan voor een schuifpui met 2 bewegende delen.

De afmetingen van deze schuifpui kunnen variëren. Het aantal delen zegt dus niets over de grootte van de schuifpui. Wil je een smalle schuifpui met 2 delen of juist een brede schuifpui met 2 delen? Het is allemaal mogelijk. Vraag gratis schuifpui offertes aan en laat je adviseren over de mogelijkheden.

schuifpui 2 delig
brede schuifpui
2 delige schuifpui
dubbele schuifpui
Toon alle afbeeldingen

De prijs van een 2-delige schuifpui kan flink variëren en is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Schuifpui model
  • Schuifpui materialen
  • Schuifpui formaat

Bekijk een indicatie van alle schuifpui prijzen. Ben je benieuwd naar de exacte prijzen van 2-delige schuifpuien inclusief montage?

Dubbele schuifpui laten plaatsen?
Gratis offertes

Je kunt ook bepalen of je voor een kiepschuifpui of hefschuifpui gaat:

  • 2-delige kiepschuifpui
  • 2-delige hefschuifpui
lightbulb
Formaat van 2 delige schuifpui
Je kunt zelf de breedte van de schuifpui bepalen. Wil je een brede schuifpui van 2 delen? Dan is een hefschuifpui de beste optie.

Vraag gratis schuifpui offertes aan bij Slimster en kom in contact met 4 bedrijven die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze bedrijven op basis van prijs-kwaliteitverhouding en beslis welk bedrijf jouw opdracht krijgt.

711 schuifpui bedrijven vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal