3-delige schuifpui
Vergelijk beste deuren & puien deals
  • Gratis & vrijblijvend

3-delige schuifpui

Ben je op zoek naar een mooie schuifpui voor je woning? Een 3-delige schuifpui zorgt voor veel lichtinval en een brede toegang tot je tuin.

3 delige schuifpui
Wat is een 3-delige schuifpui?

Een 3-delige schuifpui heeft 3 delen, waarvan er een of meer bewegen. Zo kun je gaan voor een schuifpui met 3 bewegende delen. Of een schuifpui met 1 bewegend deel en 2 vaste delen (of andersom).

Een schuifpui met 3 delen is doorgaans breder dan een 2-delige pui, maar de afmetingen kunnen uiteraard variëren. Zo kun je naar eigen wens een smalle of brede schuifpui plaatsen.

driedelige schuifpui

Benieuwd naar de 3-delige schuifpui prijs? De kosten kunnen flink variëren en worden bepaald door:

  • Model
  • Materiaal
  • Formaat

Bekijk een indicatie van alle schuifpui prijzen. Ben je benieuwd naar de exacte prijzen van een 3-delige schuifpui inclusief plaatsing?

Schuifpui prijzen vergelijken
Gratis offertes

Modellen van schuifpui 3 delen

  • 3-delige kiepschuifpui
  • 3-delige hefschuifpui

Je hebt ook de keuze uit een hefschuifpui of kiepschuifpui.

lightbulb
Formaat schuifpui 3 delig
Een 3-delige schuifpui kun je in diverse afmetingen plaatsen. Ga je voor een brede of smalle schuifpui? De kiepschuifpui is vooral geschikt voor smalle schuifpuien.

Ook genieten van een nieuwe schuifpui? Vraag dan gratis schuifpui offertes aan bij Slimster en kom in contact met specialisten die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze specialisten en beslis zelf wie jouw opdracht krijgt.

716 schuifpui specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal