• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Aluminium schuifpui kosten

  Aluminium schuifpui kosten

  Vergelijk schuifpui offertes
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 1.600,- Maximale kosten € 2.700,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.150,-
  Gemiddelde prijs schuifpui aluminium exclusief montage.

  Voor een onderhoudsvrije en moderne doorgang naar je tuin is een aluminium schuifpui ideaal. Deze schuifpui van aluminium heeft een lange levensduur en is volledig naar eigen smaak samen te stellen. Ontdek de aluminium schuifpui kosten en mogelijkheden.

  Voordelen schuifpui aluminium

  • Onderhoudsvrij
  • In alle RAL-kleuren mogelijk
  • Uitstekende isolatie
  • Moderne en industriële uitstraling

  Nadelen schuifpui aluminium

  • Hogere prijs dan hout en kunststof
  • Overschilderen is lastig

  Wat kosten aluminium schuifpuien?

  Schuifpui (200 x 220 cm)
  Prijs exclusief montage*
  Offerte
  Aluminium schuifpui € 1.600 - 2.700

  * Gemiddelde prijs alu schuifpui exclusief plaatsen. Incl. HR++ glas en btw.

  De aluminium schuifpui prijs is van verschillende factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de afmetingen en eventuele extra opties. Benieuwd naar de aluminium schuifpui kosten? De genoemde aluminium schuifpui prijzen zijn exclusief montage. Liever de exacte prijs inclusief montage weten?

  Aluminium schuifpui prijzen vergelijken

  De montagekosten zijn situatie afhankelijk. Gemiddeld kan een aluminium schuifpui in 1 dag geplaatst worden. Maar moet de vakman eerst een oude schuifpui of tuindeur verwijderen? Is er breekwerk nodig in de gevel? Dan zijn de monteurs langer bezig en dit zie je dan ook terug in de montagekosten.

  Laat je een alu schuifpui plaatsen, denk dan ook na over het vervangen van andere kozijnen of deuren. Het is beter voor je portemonnee om te sparen voor 1 grote klus, in plaats van ieder jaar een kleine klus te laten uitvoeren. Het scheelt aanzienlijk in de voorrijkosten en montagekosten.

  Meer voorbeelden bekijken?

  Prijsopbouw aluminium schuifpui

  Aluminium schuifpui merken

  Een aluminium schuifpui is doorgaans prijziger dan een schuifpui van kunststof en hout. Er bestaan echter verschillende aluminium merken en series, die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Hoe beter de kwaliteit van het aluminium is, hoe hoger de prijs van de alu schuifpui zal zijn. Lees meer over de schuifpui merken.

  Aluminium schuifpui met glas

  Het grootste deel van een alu schuifpui is opgebouwd uit glas. Om te zorgen dat er geen warmte verloren gaat, is een goede isolatie van je beglazing vereist. Kies voor HR++ of HR+++ glas om je woning te isoleren. In combinatie met aluminium zorg je dan voor een uitstekende isolatie.

  Meer weten over de opties?

  Welke modellen zijn er?

  Weinig onderhoud nodig Je bent maar weinig tijd kwijt aan het schoonmaken en hoeft de pui niet te schilderen. Een schuifpui van aluminium heeft een hogere prijs dan een houten pui, maar gaat ook langer mee.
  wat kosten aluminium schuifpuien

  Alu schuifpui plaatsen door ervaren vakman

  Wat doet een monteur als hij een alu schuifpui gaat plaatsen?

  • Inmeten & installeren aluminium schuifpui
  • Evt. breekwerk in gevel
  • Evt. verwijderen oude deuren/kozijnen

  Wat kost een aluminium schuifpui inclusief montage? De montagekosten kunnen flink variëren. Ga je voor een standaard of maatwerk schuifpui? Is er breekwerk in de gevel nodig? Laat je ook andere deuren en kozijnen plaatsen? Al deze factoren zijn van invloed op de montagekosten.

  Gemiddeld doen 2 monteurs 1 dag over het plaatsen van een aluminium schuifpui. Het kost meer tijd als de vakmannen eerst de oude deur/kozijnen verwijderen en als er breekwerk in de gevel nodig is.

  Bespaar op voorrijkosten

  • Laat in 1 keer meerdere deuren en kozijnen vervangen
  • Overleg met de buren: samen een monteur inschakelen scheelt arbeid- en voorrijkosten
  • Vraag offertes aan via Slimster: je komt alleen in contact met vakmannen die in jouw buurt werken

  Beste deal vinden voor nieuwe aluminium schuifpui

  Ben je op zoek naar een aluminium schuifpui? Om er zeker van te zijn dat de schuifpui goed aansluit op je woning is er maatwerk vereist. Laat de aluminium schuifpui op maat maken door een betrouwbare en ervaren vakman. Je vindt deze specialist door gratis schuifpui offertes aan te vragen via Slimster. Vergelijk zelf de offertes en kies de beste deal.

  Direct 607 schuifpui specialisten vergelijken

  Multi Kozijn
  Provilla deuren & kozijnen
  Opweg Kozijn & puien
  Alkuplus deuren & puien
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal