Fagor inbouw vaatwasser kopen

Fagor inbouw vaatwasser

Op zoek naar een interessant Zuid-Europees merk voor jouw inbouw vaatwassers? Het Spaanse Fagor is een professionele speler op de markt voor huishoudelijke apparaten en is sinds 2001 in Nederland actief. Het merk werd opgericht in 1956 en is sindsdien altijd bezig geweest met productvernieuwing. De inbouw modellen van het Spaanse merk excelleren vanwege hun handige functies, die van iedere wasbeurt een gemak maken. Zo geniet je mee van Uitgestelde Start, Resttijdindicatie, Waterbeveiliging, een Zoutindicator en Glasindicatie. Via Slimster vergelijk je alle Fagor inbouw vaatwassers en vind je snel de beste online aanbieding!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Fagor inbouw vaatwassers vergelijken

Via Slimster kun je gemakkelijk en snel verschillende inbouw vaatwassers van Fagor met elkaar vergelijken. Dit doe je door gebruik te maken van ons eenvoudige keuzemenu. Hierin kun je zelf aangeven op welke categorieën je wilt zoeken. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een stille vaatwasser, dan kun je dit aangeven. Ook de nismaten of de mate van integratie (geïntegreerd of volledig geïntegreerd) kun je hier aangeven. Vervolgens verschijnen de modellen die voldoen aan jouw zoekprofiel op deze pagina. Selecteer per keer maximaal vier modellen en vergelijk ze door te klikken op ‘vergelijken’. Je kunt jouw inbouw vaatwasser veilig online kopen via Slimster.

Inbouw afwasmachine Fagor

De modellen van Fagor staan om te beginnen bekend om hun hoge gebruiksvriendelijkheid. Wanneer je gaat voor Fagor vaatwassers, kies je automatisch voor een inbouw vaatwasser met veel functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Resttijdindicatie, waarmee je kunt zien hoe ver jouw wasprogramma al is. Dankzij Uitgestelde Start kun je het beginpunt van de was van jouw vaat daarnaast uitstellen. Zo kun je er voor zorgen dat de vaat schoon is zodra je thuis komt van het werk! Ook wat betreft de veiligheid zit je goed met de modellen van Fagor. Ze beschikken namelijk over de handige functie Waterbeveiliging. Indien jouw vaatwasser over zou stromen in geval van nood, zal de inbouw vaatwasser de watertoevoer automatisch stoppen.

De inbouw modellen hebben een flexibele inrichting, die boven of onder te monteren is. Hierdoor houd je de keuze voor wat je zelf het handigst vindt! Na de installatie geniet jij bovendien van stille machines met een dB van rond de 45. Ze leveren energiezuinige resultaten met energielabel A en A+. Daarnaast kun je kiezen om gebruik te maken van de Eco-stand, waarmee je nog eens extra op stroom en water bespaart.

Zoek jij de beste inbouw vaatwasser van dit jaar?
Beste inbouw vaatwassers

Voordelen Fagor inbouw vaatwasser

Fagor heeft diverse zwarte inbouw vaatwassers in het assortiment. Zo kun je kiezen voor een donker model, dat goed aansluit bij zowel een wit als donker interieur. Qua design zit je dus goed bij Fagor, maar ook wat betreft het aantal vaatwasprogramma’s. Fagor maakt namelijk gebruik van maar liefst 7 tot 8 unieke wasprogramma’s. Hierdoor geniet je te allen tijde van een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Zoals we al zeiden op het begin: Fagor is hét merk als het gaat om gebruiksvriendelijkheid.

  • Uitgestelde Start
  • Waterbeveiliging
  • Resttijdindicatie
  • Energiezuinig (A, A+)
  • Prachtige designs