• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Zaandam

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Zaandam

4 muren een slaapkamer hoeven geschilderd te worden, met een soort spackspuitwerk / tadelakt effect....

Westerstraat, Amsterdam

Ik wil mijn zolder wanden en gewelven laten stuccen. De wanden zijn beton en gipsplaten. De gewelven...

Fonteinkruid, Purmerend

We hebben op verschillende plaatsen in huis schade aan reeds aangebrachte leemstuc en ander soort stucwerk...

James Bradleystraat, Amsterdam

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Zaandam

In de gemeente Zaanstad ligt het prachtige Zaandam. Met ruim 72.000 inwoners is Zaandam de grootste stad in de gemeente Zaanstad. De stad is in 1811 ontstaan als een dorp en in 1812 door Napoleon als stad betiteld. Bij Zaandam denken de meeste mensen aan chocolade. Dit heeft de stad te danken aan de aanwezigheid van de Verkade chocoladefabrieken. Zaanstad kent veel mooie woningen, met name in de westzijde zijn veel villa’s te vinden die daar in de 19e eeuw gebouwd zijn. Een andere kenmerkende wijk in Zaandam is de wijk ‘Zaanse schans’. Hier zijn veel traditionele oude Zaanse huisjes te vinden. Veel toeristen komen hier graag even een kijkje nemen en geef ze eens ongelijk!

Gratis Offerte in uw regio

Of u nu in een villa woont of in een traditioneel Zaans huisje op de Zaanse Schans, goed onderhoud blijft belangrijk voor uw woning. Onderdeel daarvan is dan ook stuken. Beschadigingen in uw muren, zoals scheuren of barsten, zijn niet alleen onaantrekkelijk maar kunnen ook gevaarlijke situaties opleveren. Door uw wanden, muren en plafonds te laten stuken door een gespecialiseerd stucadoorsbedrijf, behoudt uw woning zijn waarde. Bovendien zorgt goed stucwerk er voor dat het makkelijker is te behangen of te sauzen. Het vinden van een geschikt stukadoorsbedrijf is dus onmisbaar bij verbouwingen!

Stukadoors.com staat in contact met stukadoorsbedrijven uit de regio Zaandam. U kunt geheel vrijblijvend offertes ontvangen van deze stucadoorsbedrijven, zodat u door te vergelijken bespaart op uw totaalbedrag!

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Zaandam

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal