• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 197.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Stukadoor Alkmaar

Vergelijk 647 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Alkmaar

Voor een oppervlakte van 7m2 in onze badkamer zitten we te denken aan een marmorino stuc. Het betref

Klipper, Broek op Langedijk

week 38 10m2 plafond en 16 m2 muren Week 41 33m2 plafond en 88m2 muren Wwonkamer trap gang oude ke

Gladiolenstraat, Noord-Scharwoude

De begane grond is al voorzien van aardig goed stucwerk (wel hier en daar reparaties aan het stucwer

Weidemolen, Nieuwe Niedorp

Stukadoor offerte

Stucwerk in Alkmaar

Je zoekt een stukadoorsbedrijf in Alkmaar? In Noord-Holland zijn onze stukadoors in de meeste plaatsen te vinden, zo ook in Alkmaar. Wil je jouw muren, plafond of buitenwanden laten stucen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij van Slimster bieden naast de stuc werkzaamheden ook andere diensten aan zoals het uiteindelijk afwerken en het repareren en verwijderen van het huidige pleisterwerk. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? En wil je weten welke stukadoor de beste aanbieding heeft? Vraag gratis stucwerk offertes aan via Slimster en vind eenvoudig de scherpste deal!

Welk soort stucwerk kies jij?

Er zijn ontzettend veel soorten stucwerk waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor granol, betonlook stucwerk (populair in badkamers) en spachtelputz. Ieder type stucwerk en afwerking heeft zo haar eigen voordelen, nadelen en kosten. Vind jij het lastig om precies te bepalen wat geschikt is voor jouw woning? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek zal de lokale stukadoor jou adviseren over de materialen die het best passen bij jouw wensen en huis.

Goedkoopste stukadoor uit Alkmaar vinden?

Laagste prijs stucwerk Alkmaar

Woon jij in Alkmaar en ben je op zoek naar een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw woning? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag hier gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale stucadoorsbedrijven op prijs en kwaliteit. Kies daarna zelf de specialist met de scherpste aanbieding en laat het stucwerk in jouw woning herstellen of vernieuwen. Door gebruik te maken van ons handige offertesysteem kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw opdracht inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 647 stukadoorsbedrijven in regio Alkmaar

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal