• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Den bosch

Vergelijk 589 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Den Bosch

Ik heb 1 slaapkamer die gedaan moet worden, 1,5 muur beneden, een klein stukje plafond en een muur m

Assenstraat, 's-Hertogenbosch

Betreft een nieuwbouwwoning die behangklaar opgeleverd word. Graag ook advies betreft wat slim is qu

Akelei, Vlijmen

Graag zo spoedig mogelijk beschikbaar ivm levering van spullen.

Groote Wielenlaan, Rosmalen

Stukadoor offerte

Woning stucen in Den Bosch

Ben jij bezig met een kleine renovatie en zoek jij een betaalbare stukadoor? Via Slimster kom je gemakkelijk en snel in contact met vakmannen die werkzaam zijn in regio Den Bosch. Het stucen van je woning moet natuurlijk goed gedaan worden, want dit is echt een precisiewerk. Aangesloten stukadoors weten wat zij doen en zorgen dat het stucwerk goed opgeleverd wordt. Benieuwd naar de soorten stucwerk of wil je alvast inspiratie opdoen door stucwerk voorbeelden te bekijken? Vraag gratis en vrijblijvend maximaal 5 stukadoor offertes aan en vind de beste deal!

Stucwerk in allerlei soorten en afwerkingen

Aangesloten bedrijven kunnen jouw stucwerk voorzien in allerlei stucwerk soorten en stucwerk afwerking. De specialist bepaalt met jou het beste materiaal om jouw muur of plafond te stucen, bijvoorbeeld in glad stucwerk, spackspuitwerk of juist in betonstuc. Daarnaast worden ook alle wensen van jou besproken. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer afwerken met waterafstotend stucwerk of jouw woonkamer afwerken met sierlijsten? Experts uit ons netwerk zullen jou vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in Den Bosch en een gratis vrijblijvende offerte uitbrengen.

Beste prijs stucwerk Den Bosch

Woon jij in Den Bosch of omgeving en ben jij op zoek naar een ervaren vakman die jouw woning kan stucen? Via Slimster kom je dan eenvoudig in contact met aangesloten bedrijven die werkzaam zijn in Den Bosch. Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk deze slim op prijs én kwaliteit. Jij kiest de vakman met de scherpste aanbieding.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Den Bosch

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal