Luxe woonserre inspiratie

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Wil je jouw woning bij de tuin betrekken en een glazen serre plaatsen? Maak dan echt één geheel van de serre en woning en ga voor een luxe woonserre. Deze woonserre kost wat meer dan een basic serre, maar je krijgt hier ook veel voor terug. Ontdek de mogelijkheden van deze luxe serre.

Voordelen woonserre aanbouw

  • Serre onderdeel van woning
  • Meer woonruimte
  • Meerwaarde woning
  • Maatwerk mogelijk

Nadelen woonserre aanbouw

  • Fundering nodig
  • Hogere kosten dan basic serre
  • Maatwerk kost meer tijd
woonserre

Wat kost een luxe woonserre?

De woonserre kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en de afwerking. Ook de arbeidskosten zijn mede bepalend voor het totaalbedrag. Aangezien een luxe serre vrijwel nooit prefab is maar maatwerk, is een prijs lastig te noemen. De prijs weten van jouw woonserre?

Woonserre kosten vergelijken?
Serre offerte

Mogelijkheden van woonserre aanbouwen

Het bouwen van luxe woonserres biedt veel mogelijkheden. Uit welk materiaal bestaat jouw grotendeels glazen serre verder nog?

Extra opties luxe serre

Naast het materiaal bepaal je ook zelf welke opties je terug wilt zien in jouw nieuwe serre. Wat voor deuren laat je plaatsen: openslaande tuindeuren, harmonicadeuren of ga je voor een serre met schuifpui?

Laat je een (buiten)keuken plaatsen in de serre, mooie verlichting installeren of raamdecoratie en zonwering monteren om het af te maken?

Beste deal vinden voor luxe serre aanbouw

Luxe woonserre

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor jouw nieuwe woonserre. Zo kom je in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Je vergelijkt deze vakmannen op basis van prijs en kwaliteit, en beslist daarna zelf welke vakman jouw woonserre gaat plaatsen.

223 serre bedrijven vergelijken

Zuidplas Houtbouw B.V.
Ter Braak Bouwtechniek B.V.
Serre Exclusief
Makrosol B.V.
Benelux Veranda B.V.
verandalux
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis serre offertes?
Geheel vrijblijvend
Luxe woonserre inspiratie