• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Luxe woonserre

  Luxe woonserre inspiratie

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil je jouw woning bij de tuin betrekken en een glazen serre plaatsen? Maak dan echt één geheel van de serre en woning en ga voor een luxe woonserre. Deze woonserre kost wat meer dan een basic serre, maar je krijgt hier ook veel voor terug. Ontdek de mogelijkheden van deze luxe serre.

  Voordelen woonserre aanbouw

  • Serre onderdeel van woning
  • Meer woonruimte
  • Meerwaarde woning
  • Maatwerk mogelijk

  Nadelen woonserre aanbouw

  • Fundering nodig
  • Hogere kosten dan basic serre
  • Maatwerk kost meer tijd

  Wat kost een luxe woonserre?

  De woonserre kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en de afwerking. Ook de arbeidskosten zijn mede bepalend voor het totaalbedrag. Aangezien een luxe serre vrijwel nooit prefab is maar maatwerk, is een prijs lastig te noemen. De prijs weten van jouw woonserre?

  Woonserre kosten vergelijken?

  Mogelijkheden van woonserre aanbouwen

  Het bouwen van luxe woonserres biedt veel mogelijkheden. Uit welk materiaal bestaat jouw grotendeels glazen serre verder nog?

  Extra opties luxe serre

  Naast het materiaal bepaal je ook zelf welke opties je terug wilt zien in jouw nieuwe serre. Wat voor deuren laat je plaatsen: openslaande tuindeuren, harmonicadeuren of ga je voor een serre met schuifpui?

  Laat je een (buiten)keuken plaatsen in de serre, mooie verlichting installeren of raamdecoratie en zonwering monteren om het af te maken?

  Beste deal vinden voor luxe serre aanbouw

  Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor jouw nieuwe woonserre. Zo kom je in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Je vergelijkt deze vakmannen op basis van prijs en kwaliteit, en beslist daarna zelf welke vakman jouw woonserre gaat plaatsen.

  212 serre bedrijven vergelijken

  Verandalux Transparant
  Bogers Serres
  Tholes Glas Serre Exclusief
  Bouwbedrijf Van de Water
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal