• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Aluminium serre prijzen

  Aluminium serre prijzen

  Vind beste vakman
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 7.000,- Maximale kosten € 17.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 12.000,-
  Gemiddelde prijs aluminium serre tot 20m2

  Wil je een moderne serre aan je woning laten bouwen? Ga dan voor een aluminium serre met glas. Dit onderhoudsvrije materiaal geeft een moderne uitstraling en past uitstekend bij iedere woning. Ontdek hier alles over de kosten en mogelijkheden wanneer je een aluminium serre aanbouw gaat kopen.

  Voordelen aluminium serre

  • Licht en sterk materiaal
  • Uitstekend te isoleren
  • Onderhoudsvrij
  • Moderne uitstraling

  Nadelen aluminium serre

  • Lastig te schilderen
  • Past niet bij iedere woning qua uitstraling

  Wat kost een aluminium serre aanbouwen?

  Aantal m2
  Prijs *
  Aluminium serre 10m2 € 7.000
  Aluminium serre 12m2 € 8.200
  Aluminium serre 15m2 € 11.500
  Aluminium serre 20m2 € 17.000

  *Vanaf-prijs aluminium serre, incl. materiaal, montage en btw.

  Ben je benieuwd naar de exacte prijzen van een aluminium serre? Deze prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, de afwerking en de montage. In de tabel vind je een indicatie van de aluminium serre kosten inclusief plaatsing.

  Exacte aluminium serre prijs?

  aluminium serre prijzen
  Meer voorbeelden bekijken?

  Prijsopbouw aluminium serres

  Materiaalkosten aluminium serre

  Het materiaal bepaalt het grootste deel van de aluminium serre prijs. Naast het merk aluminium is ook de afwerking en de beglazing van invloed op de materiaalkosten.

  Merk aluminium

  Er zijn verschillende aluminium merken op de markt, die ieder hun eigen prijzen en kenmerken hebben. Een aluminium serre kan hierdoor in veel verschillende prijsklassen vallen.

  Beglazing aluminium serre

  Een serre is vrijwel altijd voor het grootste deel opgebouwd uit glas. Je beslist zelf in welke mate deze glazen serre geïsoleerd is. Is isolatie niet zo belangrijk omdat er een buitenmuur tussen de serre en woning staat? Dan kan je voor een basic serre gaan met enkele beglazing. Maar wil je de serre bij de woning betrekken, dan is een goede isolatie belangrijk. Ga dan minimaal voor HR++ glas in de aluminium serre.

  Afwerking serre

  Je kan een serre op verschillende manieren afwerken. Wil je de serre als overdekt terras gebruiken? Dan is een basic serre in veel gevallen voldoende. Maar zie je de serre echt als deel van de woning, voorzien van alle gemakken? Ga dan voor een luxe woonserre. Deze serre is in feite dan gewoon een aanbouw. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende serre deuren, zoals aluminium openslaande tuindeuren of een aluminium schuifpui.

  Eenvoudig in onderhoud Aluminium serres zijn eenvoudig te onderhouden en hebben een lange levensduur. Voor een mooi resultaat raden we je aan om regelmatig de ramen te lappen.
  serre aluminium prijs

  Arbeidskosten van aluminium serre

  De montage van de aluminium serre speelt een grote invloed op de prijzen. Ga je voor prefab of maatwerk? Bij maatwerk is er meer werk op locatie voor de vakmannen, wat je terugziet in de kosten. Een prefab serre is sneller geplaatst, maar je kan ook niet al jouw wensen doorvoeren.

  Niet alleen de manieren van bouwen speelt een rol, ook het uurtarief van de vakman is van invloed op de plaatsingskosten. Dit uurtarief verschilt namelijk per vakman, waardoor we aanraden om altijd meerdere offertes te vergelijken.

  Vergunning nodig voor aluminium serre?

  In bepaalde gevallen heb je een omgevingsvergunning nodig voordat je een (aluminium) serre aan je woning kan laten bouwen. De vakmannen in het Slimster-netwerk kunnen je adviseren over deze vergunning en de vergunningaanvraag ook nog eens voor je regelen.

  Meer over vergunningen?
  Bespaar op de voorrijkosten Wij brengen je alleen in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

  Vind beste aluminium serre specialist

  Een aluminium serre kopen is een grote investering. Daarom helpt Slimster je graag met besparen. Je kan eenvoudig gratis serre offertes aanvragen en verschillende regionale bedrijven vergelijken. Vervolgens bepaal je zelf welke vakman jouw opdracht krijgt.

  Direct 212 aannemers-vergelijken

  Verandalux Transparant
  Bogers Serres
  Tholes Glas Serre Exclusief
  Bouwbedrijf Van de Water
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal