• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Kunststof serre prijzen

  Kunststof serre prijzen

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 6.500,- Maximale kosten € 15.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 10.750,-
  Gemiddelde prijs kunststof serre tot 20m2

  Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije serre? Een kunststof serre zorgt voor een mooie verbinding tussen woning en tuin, en vergt maar weinig onderhoud. Wat zijn de kosten en mogelijkheden van een kunststof serre aanbouw?

  Voordelen kunststof serre

  • Duurzaam en sterk materiaal
  • Onderhoudsvrij
  • Uitstekende isolatiewaarde
  • Houtlook mogelijk

  Nadelen kunststof serre

  • Lastig te bewerken
  • Niet te schilderen

  Wat kost een kunststof serre aanbouwen?

  Afmetingen kunststof serre
  Prijs*
  Kunststof serre 10m2 € 6.500
  Kunststof serre 12m2 € 7.700
  Kunststof serre 15m2 € 10.000
  Kunststof serre 20m2 € 15.000

  *Vanaf-prijs kunststof serre, incl. btw, materiaal en plaatsing.

  Ben je benieuwd naar de kunststof serre prijzen? De prijzen worden bepaald door de grootte van de serre, de afwerking en de montage. In de prijslijst vind je een indicatie van de kunststof serre kosten inclusief plaatsing. We geven de prijzen van diverse serre formaten, zodat je een beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Liever de exacte prijs weten?

  Kunststof serre prijzen?
  kunststof serre prijs
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw kunststof serre aanbouw

  Materiaalkosten kunststof serre

  De prijs van een kunststof serre wordt grotendeels bepaald door het materiaal. Het gaat hier om het merk kunststof, maar ook om de beglazing en de afwerking.

  Kunststof merk

  Er zijn diverse kunststof merken op de markt, die ieder hun eigen kenmerken en prijzen bezitten. Zo kan je een kunststof serre in veel verschillende prijsklassen realiseren.

  Beglazing

  Een serre bestaat eigenlijk altijd voor het grootste deel uit glas. Je bepaalt zelf in welke mate deze glazen serre geïsoleerd is. Een basic serre wordt doorgaans geleverd met enkel glas, maar ga je voor een luxe woonserre? Dan is de serre voorzien van minimaal HR++ glas. Je kan er zelf voor kiezen om HR+++ glas te laten plaatsen, om de serre nog beter te isoleren. Door de combinatie van kunststof en HR+++ glas zorg je voor een uitstekende isolatie.

  Kunststof deuren in serre

  Een kunststof serre heeft doorgaans als doel om de tuin en woning met elkaar te verbinden. Mooie serre deuren zijn dan ideaal:

  Afwerking serre

  Waar ga je de serre voor gebruiken en hoe laat je deze kunststof serre afwerken? Is een basic serre met enkel glas voldoende? Of wil je een luxe woonserre plaatsen, die volgens jouw eigen wensen is samengesteld en veel meer bij je woning betrokken is? Hoe luxer de serre, hoe hoger de kosten uitvallen.

  Weinig onderhoud nodig Een kunststof serre vergt weinig onderhoud. Kozijnen hoef je niet te schilderen en een periodieke schoonmaakbeurt is voldoende om lang van deze serre te genieten. Voor een mooi resultaat is het wel nodig om de ramen regelmatig te lappen.
  serre kunststof

  Arbeidskosten kunststof serre

  Naast de materiaalkosten is ook de montage van invloed op de prijs. Zo hanteert iedere vakman zijn eigen uurtarief. Om deze reden raden wij altijd aan om meerdere offertes te vergelijken voordat je met iemand in zee gaat.

  Maatwerk of prefab?

  Kunststof serres zijn helemaal op maat te maken. Hoef je niet per se maatwerk, wil je relatief snel van jouw serre genieten of heb je een bepaald budget? Dan is een prefab serre wellicht een goede optie. Een kunststof prefab serre wordt in de fabriek gemaakt en vervolgens eenvoudig op locatie geplaatst.

  Kant en klare serre of maatwerk?

  Kunststof serres zijn helemaal op maat te maken, maar ook als prefab serre te koop. Een prefab serre wordt kant en klaar geplaatst, aangezien deze al in de fabriek in elkaar is gezet. Dit gaat sneller en is goedkoper, maar bij een maatwerk serre heb je veel meer mogelijkheden. Het is dus afhankelijk van jouw wensen welke serre het beste bij je past.

  prefab kunststof serre

  Vergunning nodig voor kunststof serre?

  Voor een serre aanbouw heb je in bepaalde gevallen een bouwvergunning nodig. De vakmannen bij Slimster kunnen je adviseren over deze vergunning en nemen jou de vergunningaanvraag ook graag uit handen.

  Alles over vergunningen?
  Slim besparen op voorrijkosten Bij Slimster kom je alleen in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo weet je zeker dat je nooit te veel voorrijkosten hoeft te betalen.

  Beste deal vinden voor je nieuwe kunststof serre

  Een serre is een flinke investering en zeker geen klus om zelf uit te voeren. Maar je wilt natuurlijk ook niet te veel betalen voor een ervaren vakman. Bij Slimster helpen we je om slim te besparen. Je vraagt eenvoudig gratis serre-offertes aan, waarna je in contact komt met 5 regionale bedrijven. Je kan deze bedrijven zelf vergelijken en daarna de beste vakman kiezen. Zo bespaar je tot wel 45%.

  Direct 212 aannemers vergelijken

  Verandalux Transparant
  Bogers Serres
  Tholes Glas Serre Exclusief
  Bouwbedrijf Van de Water
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal