• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Serre aan rijtjeshuis

  Serre aan rijtjeshuis inspiratie

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  WIl je jouw tussenwoning verbinden met jouw tuin? Laat dan een serre aan je rijtjeshuis plaatsen voor meer licht en ruimte. Zolang je over een tuin beschikt aan je woning, is het eigenlijk altijd mogelijk om een (kleine) serre te realiseren.

  Voordelen serre tussenwoning

  • Meer leefruimte
  • Meer lichtinval
  • Goedkoper dan uitbouw
  • Meerwaarde woning

  Nadelen serre tussenwoning

  • Tuin wordt kleiner
  • Mogelijk vergunning nodig
  Meer inspiratie opdoen?

  Wat kost een serre aan rijtjeshuis?

  De prijzen van een serre zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en de afwerking. Ook de montage is van invloed op de prijs. Benieuwd naar de kosten? Bekijk dan een indicatie van de serre prijzen. Liever de exacte prijs weten?

  Serre aan tussenwoning plaatsen?

  Serre aan rijtjeshuis afwerken

  Hoe laat je de serre aan de tussenwoning plaatsen? Zit de serre aan slechts een kant vast aan de woning, of bouw je de serre tussen de 2 muren van je buren in? Je kunt deze serre op maat laten bouwen aan je woning of een prefab serre kiezen. Laat je vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden door een vakman.

  Vind beste deal voor serre aanbouw tussenwoning

  Schakel de hulp in van een ervaren en betrouwbare vakman voor de serre aan jouw rijtjeswoning. Vraag gratis offertes aan en kom in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio werken. Vergelijk deze vakmannen op prijs en kwaliteit en beslis welke het meest geschikt is. Zo vind je eenvoudig de beste deal.

  212 serre specialisten vergelijken

  Verandalux Transparant
  Bogers Serres
  Tholes Glas Serre Exclusief
  Bouwbedrijf Van de Water
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal