Javascript is disabled, features may not work
Serre aan huis inspiratie
Vergelijk beste serre deals
  • Gratis & vrijblijvend

Serre aan huis inspiratie

Wil je een serre aan huis bouwen? Dan zijn er veel mogelijkheden om de serre helemaal naar wens samen te stellen. Doe meer inspiratie op voor een serre aan huis en ontdek de verschillende opties.

Inspiratie opdoen

serre aan huis
Materiaal serre aan huis
Prijs*
Kunststof serre € 6.500
Houten serre € 6.800
Aluminium serre € 7.000
Stalen serre € 7.500

*Vanaf-prijs serre aan huis van 10m2, incl. btw, materiaal en montage.

De prijzen van een serre aan huis kunnen flink variëren, afhankelijk van het materiaal, het formaat, de afwerking en de montage. Hierboven vind je een indicatie van de kosten van een glazen serre. Liever de exacte prijs weten van een serre aan je woning?

Glazen serre aan huis plaatsen?
Serre offerte

Een tuinserre aan huis biedt veel mogelijkheden. Je kunt het hele jaar door genieten in deze aanbouw. Laat je de serre op maat bouwen of heeft een prefab serre jouw voorkeur? Ga je daarnaast voor een basic serre of wil je een luxe woonserre plaatsen? Bij een woonserre is een goede isolatie erg belangrijk, omdat de serre onderdeel is van de woning. Daarnaast heb je bij een luxe serre veel extra opties om de ruimte helemaal naar eigen wens samen te stellen:

serre aanbouwen aan woning

Wil je een serre aan je huis bouwen? Schakel dan de hulp in van een ervaren en betrouwbare vakman. Vraag gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken vind je eenvoudig de deal die het beste bij je past.

214 serre specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal