• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Serre met schuifpui

  Serre met schuifpui inspiratie

  Vind beste vakman
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil je jouw tuin en woning met elkaar verbinden door een serre te plaatsen? Een serre met schuifpui is ideaal als je alle ruimte in de serre en tuin optimaal wilt benutten. Ontdek hier alle voordelen van een serre met schuifpui en doe meer inspiratie op.

  Voordelen serre met schuifpui

  • Veel ventilatie mogelijk
  • Veel lichtinval
  • Efficiënt gebruik van ruimte
  • Makkelijke toegang

  Inspiratie opdoen?

  Wat kost een serre met schuifpui?

  Ben je benieuwd naar de kosten van een serre met schuifpui? Bekijk de algemene serre prijzen voor een indicatie. Liever de exacte prijs weten van jouw nieuwe serre met schuifpui?

  Serre met schuifpui plaatsen?

  Heb je al een serre en wil je hier een schuifpui in plaatsen? Vraag dan schuifpui offertes aan.

  Mogelijkheden met schuifpui in serre

  Ga je voor een basic serre of een luxe woonserre? Bij een woonserre is de isolatie belangrijk: de serre is namelijk onderdeel van de woning. Ook de isolatie van de schuifpui speelt dan een rol. Ga voor beglazing met een goede isolatie, bijvoorbeeld HR++ glas of HR+++ glas. Extra sterke beglazing plaatsen? Dan is polycarbonaat wellicht een optie. Ook de serre materialen zijn van invloed op de isolatie. Zo isoleren kunststof en aluminium beter in vergelijking met hout en staal.

  Juiste beslag voor schuifpui

  Je wilt uiteraard dat jouw schuifpui ook veilig is en niet gevoelig is voor inbraak. Ga voor deurbeslag en sloten met een SKG-keurmerk, zodat je weet dat het beslag een hoge kwaliteit heeft.

  Montage van serre met schuifpui

  Je hebt de keuze uit verschillende manieren om de serre aanbouw met schuifpui te plaatsen. Laat de serre op maat maken en op locatie bouwen. De andere optie is een prefab serre, die in de fabriek wordt gemaakt en vervolgens sneller op locatie geplaatst kan worden. Prefab kost minder tijd, maar er is ook minder maatwerk mogelijk.

  Beste deal vinden voor serre met glazen schuifpui

  Vraag gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Vergelijk deze vakmannen op prijs en kwaliteit, en beslis zelf welke vakman het meest geschikt is om jouw serre te plaatsen.

  212 serre specialisten vergelijken

  Verandalux Transparant
  Bogers Serres
  Tholes Glas Serre Exclusief
  Bouwbedrijf Van de Water
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal