Moderne serre inspiratie

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Een moderne serre heeft een strakke uitstraling. Deze aanbouw past goed bij nieuwbouwwoningen of moderne woningen, maar kan ook aan andere huizen worden geplaatst. Welke mogelijkheden heb je met een moderne serre aanbouw? Ontdek hier voorbeelden en mogelijkheden om meer inspiratie op te doen.

Kenmerken moderne serre

  • Strakke lijnen
  • Past perfect bij nieuwbouw
  • Neutrale kleuren
  • Veel lichtinval en meer ruimte

Inspiratie opdoen

Moderne serre

Moderne serre

Strakke serre

Strakke serre

Serre in wit

Serre in wit

Wat kost een moderne serre?

Soort serre Prijs*
Kunststof serre € 6.500
Houten serre € 6.800
Aluminium serre € 7.000
Stalen serre € 7.500

*Vanaf-prijs moderne serre 10m2, incl. btw, materiaal en montage.

Wil je weten welke kosten een moderne serre met zich meebrengt? De prijs is afhankelijk van het formaat, de afwerking, montage en het materiaal. Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Bekijk dan bovenstaande prijslijst. Liever de exacte prijs weten van een moderne serre?

Moderne serre plaatsen?
Serre offertes

Mogelijkheden met serre modern

Ga je voor een moderne serre aanbouw? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Hoewel je uiteraard zelf het materiaal bepaalt, wordt een moderne serre meestal gemaakt van aluminium of kunststof. Een serre aan huis is in feite voor iedereen mogelijk, aangezien je deze aanbouw aan de achterkant van je woning plaatst.

Laat je daarnaast de serre traditioneel opbouwen of ga je voor een prefab serre? Daarnaast kan je nog vele extra opties toevoegen, zoals zonwering of raamdecoratie.

Eenvoudig te onderhouden
Een moderne serre van kunststof of aluminium heeft een groot voordeel: deze materialen zijn makkelijk te onderhouden. Alleen een periodieke schoonmaakbeurt is nodig om lang van deze serre te genieten.

Beste deal vinden voor moderne serre

Moderne serre

Een moderne serre aanbouwen is een flinke investering. Slimster helpt je graag om eenvoudig te besparen. Vraag gratis serre offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio werken. Je vergelijkt deze bedrijven zelf op basis van prijs en kwaliteit, en beslist daarna welke vakman de opdracht krijgt. Dat is slim vergelijken!

Direct 222 serre specialisten vergelijken

Zuidplas Houtbouw B.V.
Ter Braak Bouwtechniek B.V.
Serre Exclusief
Makrosol B.V.
Benelux Veranda B.V.
verandalux
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis serre offertes?
Geheel vrijblijvend
Moderne serre inspiratie