• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Moderne serre

  Moderne serre inspiratie

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Een moderne serre heeft een strakke uitstraling. Deze aanbouw past goed bij nieuwbouwwoningen of moderne woningen, maar kan ook aan andere huizen worden geplaatst. Welke mogelijkheden heb je met een moderne serre aanbouw? Ontdek hier voorbeelden en mogelijkheden om meer inspiratie op te doen.

  Kenmerken moderne serre

  • Strakke lijnen
  • Past perfect bij nieuwbouw
  • Neutrale kleuren
  • Veel lichtinval en meer ruimte

  Inspiratie opdoen

  Wat kost een moderne serre?

  Soort serre
  Prijs*
  Kunststof serre € 6.500
  Houten serre € 6.800
  Aluminium serre € 7.000
  Stalen serre € 7.500

  *Vanaf-prijs moderne serre 10m2, incl. btw, materiaal en montage.

  Wil je weten welke kosten een moderne serre met zich meebrengt? De prijs is afhankelijk van het formaat, de afwerking, montage en het materiaal. Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Bekijk dan bovenstaande prijslijst. Liever de exacte prijs weten van een moderne serre?

  Moderne serre plaatsen?

  Mogelijkheden met serre modern

  Ga je voor een moderne serre aanbouw? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Hoewel je uiteraard zelf het materiaal bepaalt, wordt een moderne serre meestal gemaakt van aluminium of kunststof. Een serre aan huis is in feite voor iedereen mogelijk, aangezien je deze aanbouw aan de achterkant van je woning plaatst.

  Laat je daarnaast de serre traditioneel opbouwen of ga je voor een prefab serre? Daarnaast kan je nog vele extra opties toevoegen, zoals zonwering of raamdecoratie.

  Eenvoudig te onderhouden Een moderne serre van kunststof of aluminium heeft een groot voordeel: deze materialen zijn makkelijk te onderhouden. Alleen een periodieke schoonmaakbeurt is nodig om lang van deze serre te genieten.

  Beste deal vinden voor moderne serre

  Een moderne serre aanbouwen is een flinke investering. Slimster helpt je graag om eenvoudig te besparen. Vraag gratis serre offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio werken. Je vergelijkt deze bedrijven zelf op basis van prijs en kwaliteit, en beslist daarna welke vakman de opdracht krijgt. Dat is slim vergelijken!

  Direct 212 serre specialisten vergelijken

  Verandalux Transparant
  Bogers Serres
  Tholes Glas Serre Exclusief
  Bouwbedrijf Van de Water
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal