• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Klassieke serre

  Klassieke serre inspiratie

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Een klassieke of traditionele serre heeft een romantische, mooie uitstraling. Dit wordt van oorsprong ook wel de Engelse serre genoemd. Deze traditionele tuinserre wordt gekenmerkt door haar romantische vormen en heeft enkele overeenkomsten met een landelijke serre. Ontdek de mogelijkheden en doe meer inspiratie op met enkele voorbeelden.

  Kenmerken klassieke serre

  • Romantisch, klassieke stijl
  • Hout of staal als basis
  • Traditionele Engelse serre

  Inspiratie opdoen

  Wat kost een klassieke serre?

  Soort serre
  Prijs*
  Kunststof serre € 6.500
  Houten serre € 6.800
  Aluminium serre € 7.000
  Stalen serre € 7.500

  *Vanaf-prijs klassieke serre 10m2, incl. btw, materiaal en montage.

  Ben je benieuwd naar de kosten van een traditionele klassieke serre? De prijs is afhankelijk van het materiaal, het formaat, de afwerking en montage. Bekijk de prijslijst voor een indicatie van de kosten. Liever de exacte prijs weten?

  Klassieke serre plaatsen?

  Mogelijkheden met Engelse serre

  Je kunt een Engelse serre op verschillende manieren laten plaatsen. Laat de serre op maat bouwen of ga voor een prefab serre die sneller aan jouw woning geplaatst is. Wil je extra opties toevoegen? Ga dan voor zonwering of raamdecoratie.

  Victoriaanse serre Een typisch klassieke serre is gebouwd in de Victoriaanse stijl, afkomstig uit het midden van de 19e eeuw. Tegenwoordig zijn er verschillende klassieke serres.

  Beste deal vinden voor klassieke serre

  Het is niet goedkoop om een klassieke serre te laten plaatsen aan je huis. Je wilt dus dat deze serre aanbouw helemaal naar wens wordt geplaatst en ook niet te veel betalen. Door gratis serre offertes te vergelijken bij Slimster kom je eenvoudig in contact met regionale bedrijven. Deze vakmannen zijn in jouw regio actief, waardoor je altijd de voorrijkosten in de hand houdt. Je beslist daarna zelf wie de opdracht krijgt.

  Eenvoudig de beste serre vakman vinden

  Verandalux Transparant
  Bogers Serres
  Tholes Glas Serre Exclusief
  Bouwbedrijf Van de Water
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal