Klassieke serre inspiratie

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Een klassieke of traditionele serre heeft een romantische, mooie uitstraling. Dit wordt van oorsprong ook wel de Engelse serre genoemd. Deze traditionele tuinserre wordt gekenmerkt door haar romantische vormen en heeft enkele overeenkomsten met een landelijke serre. Ontdek de mogelijkheden en doe meer inspiratie op met enkele voorbeelden.

Kenmerken klassieke serre

  • Romantisch, klassieke stijl
  • Hout of staal als basis
  • Traditionele Engelse serre
klassieke serre

Wat kost een klassieke serre?

Soort serre Prijs*
Kunststof serre € 6.500
Houten serre € 6.800
Aluminium serre € 7.000
Stalen serre € 7.500

*Vanaf-prijs klassieke serre 10m2, incl. btw, materiaal en montage.

Ben je benieuwd naar de kosten van een traditionele klassieke serre? De prijs is afhankelijk van het materiaal, het formaat, de afwerking en montage. Bekijk de prijslijst voor een indicatie van de kosten. Liever de exacte prijs weten?

Klassieke serre plaatsen?
Serre offertes

Mogelijkheden met Engelse serre

Je kunt een Engelse serre op verschillende manieren laten plaatsen. Laat de serre op maat bouwen of ga voor een prefab serre die sneller aan jouw woning geplaatst is. Wil je extra opties toevoegen? Ga dan voor zonwering of raamdecoratie.

Victoriaanse serre
Een typisch klassieke serre is gebouwd in de Victoriaanse stijl, afkomstig uit het midden van de 19e eeuw. Tegenwoordig zijn er verschillende klassieke serres.

Beste deal vinden voor klassieke serre

Klassieke serre

Het is niet goedkoop om een klassieke serre te laten plaatsen aan je huis. Je wilt dus dat deze serre aanbouw helemaal naar wens wordt geplaatst en ook niet te veel betalen. Door gratis serre offertes te vergelijken bij Slimster kom je eenvoudig in contact met regionale bedrijven. Deze vakmannen zijn in jouw regio actief, waardoor je altijd de voorrijkosten in de hand houdt. Je beslist daarna zelf wie de opdracht krijgt.

Eenvoudig de beste serre vakman vinden

Zuidplas Houtbouw B.V.
Ter Braak Bouwtechniek B.V.
Serre Exclusief
Makrosol B.V.
Benelux Veranda B.V.
verandalux
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis serre offertes?
Geheel vrijblijvend
Klassieke serre inspiratie