• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 98.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Klassieke serre

Klassieke serre

Een klassieke of traditionele serre heeft een romantische, mooie uitstraling. Dit wordt van oorsprong ook wel de Engelse serre genoemd. Deze traditionele tuinserre wordt gekenmerkt door haar romantische vormen en heeft ook wel overeenkomsten met een landelijke serre. Ontdek de verschillende mogelijkheden met een klassieke serre en doe meer inspiratie op met enkele voorbeelden.

Kenmerken klassieke serre

  • Romantische uitstraling
  • Met verschillende daken mogelijk
  • Prefab of maatwerk
  • Materialen zoals aluminium of kunststof
  • Traditionele Engelse serre

Wat kost een klassieke serre?

Ben je benieuwd naar de kosten van een klassieke, traditionele serre? Bekijk dan de verschillende serre prijzen om een beeld te krijgen van de kosten. We kunnen enkel een schatting maken van de kosten, aangezien de prijs van vele factoren afhankelijk is. Vraag gratis serre-offertes aan via Slimster voor een exacte prijsopgave.

Materialen traditionele serre

Een klassieke of traditionele serre is te maken met veel materialen. Vroeger werd er vaak gebruik gemaakt van hout, maar tegenwoordig zijn vooral kunststof serres en aluminium serres populair.

Victoriaanse serre Een typisch klassieke serre is gebouwd in de Victoriaanse stijl, uit het midden van de 19e eeuw. Tegenwoordig zijn er verschillende klassieke serres.

Gratis klassieke serre-offertes vergelijken

Het is niet goedkoop om een klassieke serre te laten plaatsen aan je huis. Je wilt dus dat deze aanbouw helemaal naar wens wordt geplaatst en ook niet te veel betalen. Door gratis serre-offertes te vergelijken bij Slimster kom je eenvoudig in contact met regionale bedrijven. Deze vakmannen zijn in jouw regio actief, waardoor je altijd de voorrijkosten in de hand houdt. Je beslist zelf wie de opdracht krijgt en bespaart zo tot wel 45%.

Eenvoudig de beste serre vakman vinden
Verandalux Transparant
Zonneranda Serres
Bogers Serres
Tholes Glas Serre Exclusief
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal