Nedis mobiele airco's vergelijken

Nedis mobiele airco's

Nedis is een merk waar 'smart' een belangrijk speerpunt is. Daarom verkopen zij allerlei slimme elektronische en huishoudelijke apparaten om jouw leven makkelijker en comfortabeler te maken. Ze hebben o.a. smart home oplossingen, keukenapparatuur en klimaatbeheersing in hun assortiment. Ben jij benieuwd geworden naar de mobiele airconditioners van Nedis? Bij Slimster kun je alle Nedis mobiele airco's vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste portable airco aanbieding!

7 resultaten
Nedis COOL113CWT
55 dB , Wit , 270 m³/h
Nedis COOL113CWT
Geen reviews
€ 72,-
2 prijzen
Nedis Mobiele Airconditioner ACMB1WT7
7000 BTU , 65 dB , A
Nedis Mobiele Airconditioner ACMB1WT7 voorkant
5,0
1 review
€ 179,-
1 prijs
7000 BTU
Nedis ACMB1WT12
Nedis ACMB1WT12
Geen reviews
€ 518,-
1 prijs
Nedis WIFIACMB1WT9
9000 BTU , 65 dB , A
Nedis WIFIACMB1WT9
Geen reviews
€ 293,-
1 prijs
9000 BTU
Nedis Mobiele Airconditioner ACMB1WT9
27 m2 , 9000 BTU , 64 dB
Nedis Mobiele Airconditioner ACMB1WT9 voorkant
Geen reviews
€ 345,-
1 prijs
27 m2
9000 BTU
Nedis COOL117CWT
55 dB , Wit , 270 m³/h
Nedis COOL117CWT voorkant
Geen reviews
€ 99,-
1 prijs
Nedis ACMB2BK12
36 m2 , 1200 BTU , 65 dB
Nedis ACMB2BK12
Geen reviews
€ 613,-
1 prijs
36 m2
1200 BTU

Nedis mobiele airco's vergelijken

Zoek jij een draagbare airco om een ruimte in huis te verkoelen? Voordat je een apparaat bestelt is het slim om kieskeurig te vergelijken. Daarom kun je bij Slimster eenvoudig alle Nedis mobiele airco's vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Gebruik ons filtersysteem om alle mobiele airconditioners te vergelijken op o.a. prijs, koelvermogen (BTU) en extra functies zoals een luchtontvochtiger. Heb jij een Nedis mobiele airco gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Check alle actuele prijzen op de productpagina en bestel jouw airconditioner online bij de goedkoopste webshop!

Op zoek naar de beste mobiele airco van 2024?
Beste mobiele airco

Voordelen mobiele airco Nedis

Het aanbod Nedis mobiele airco's is behoorlijk ruim, dus er is voor ieder huishouden een geschikte airconditioner te vinden. De airco's zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. Let hier goed op bij het kopen van een portable airco. Zo heeft Nedis mobiele airco's met 7000 BTU tot zelfs 14000 BTU koelvermogen in het assortiment. Hoe hoger het koelvermogen, hoe groter de ruimte kan zijn die je gaat verkoelen.

De Nedis mobiele airconditioners bieden meer dan alleen koeling. Ze fungeren ook als ventilator en luchtontvochtiger, zodat jij het klimaat in jouw kamer compleet naar wens kunt beheersen. De bediening is eenvoudig en werkt met een display en softtouch bedieningspaneel. Met energieklasse A of A+ haal je bovendien een energiezuinige airco in huis.

  • 3-in-1: verkoelen, ontvochtigen en ventileren.
  • Koelcapaciteit tot 14000 BTU.
  • Instelbare temperatuur tussen 16 - 31 graden.
  • Energiezuinige mobiele airco's.
Een Nedis mobiele airco heeft verschillende functies. Hiermee kun je jouw woonkamer, studiekamer of slaapkamer verkoelen, ventileren en zelfs ontvochtigen.
nedis mobiele airco

Het merk Nedis

Nedis is een Nederlands merk dat is opgericht in 1982 en zich richt op consumentenelektronica en accessoires. Het merk is begonnen als een kleine handelsonderneming en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een belangrijke speler in de wereldwijde markt voor elektronica. Het assortiment van Nedis omvat meer dan 17.000 producten, waaronder kabels, adapters, smart home-apparatuur, audio- en videoproducten en mobiele accessoires. Het bedrijf is actief in meer dan 50 landen en werkt samen met diverse retailers en e-commerceplatforms. Nedis staat bekend om zijn hoogwaardige producten en focus op duurzaamheid en innovatie.

Nedis heeft een arsenaal aan producten om het wonen aangenamer te maken. Denk bijvoorbeeld aan smart home oplossingen, zoals Nedis SmartLife waar je eenvoudig stekkers, lampen, camera's en thermostaten mee kunt beheren. Maar ook voor producten in de categorieën huishouden en wonen, audio, koken en klimaatbeheersing zit je bij Nedis goed. Op het gebied van klimaatbeheersing kun je bij Nedis terecht voor o.a.;

Nedis mobiele airco kopen?

Wil jij een Nedis mobiele airco kopen? De goedkope modellen zijn verkrijgbaar voor minder dan 200 euro, terwijl de modellen uit het duurdere segment een prijs hebben tot 700 euro. Via Slimster vind je gelukkig altijd de beste deal. Vergelijk de mobiele airco prijzen en selecteer de beste aanbieding voor jouw nieuwe Nedis draagbare airco.

Liever een split unit airco laten plaatsen?
Gratis airco offertes