Argo mobiele airco's vergelijken

Argo mobiele airco's

Op zoek naar een betrouwbare mobiele airco voor het verkoelen van jouw woning? Argo (ook wel bekend onder de naam Argoclima) is dan een merk dat in aanmerking komt. Argo produceert verschillende soorten airconditioners, waaronder mobiele airco's, een monoblock airconditioner en (multi) split unit airco's. Bij Slimster kun je eenvoudig alle Argo mobiele airco's vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste online mobiele airco aanbieding! Bekijk hieronder het complete aanbod van Argo.

7 resultaten
Argo Orion
9000 BTU , 64 dB , A
Argo Orion linker voorkant
Geen reviews
€ 579,-
1 prijs
9000 BTU
Argo Eris
10000 BTU , 65 dB , A
Argo Eris linker voorkant
Geen reviews
€ 579,-
1 prijs
10000 BTU
Argo Milo Plus
13000 BTU , 65 dB , A
Argo Milo Plus voorkant
Geen reviews
€ 299,-
1 prijs
13000 BTU
Argo Crono
10000 BTU , 65 dB , A
Argo Crono linker voorkant
Geen reviews
€ 521,-
1 prijs
10000 BTU
Argo Swan Evo
8000 BTU , 65 dB , A
Argo Swan Evo linker voorkant
Geen reviews
€ 249,-
1 prijs
8000 BTU
Argo Orion Plus
13000 BTU , 64 dB , A
Argo Orion Plus open
Geen reviews
€ 299,-
1 prijs
13000 BTU
Argo Eris Plus
13000 BTU , 65 dB , A
Argo Eris Plus linker voorkant
Geen reviews
€ 299,-
1 prijs
13000 BTU

Argo mobiele airco's vergelijken

Voordat je geld uitgeeft aan een nieuwe draagbare airco is het slim om kieskeurig te vergelijken. Slimster.nl helpt je hier graag bij! Maak gebruik van ons handige filtermenu en vergelijk alle Argo mobiele airco's op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk niet alleen naar de kosten, maar bekijk ook het maximale koelvermogen, gebruiksvriendelijkheid en extra functies. Heb jij een Argoclima mobiele airco gevonden die aan jouw eisen voldoet? Bekijk alle prijzen op de productpagina en koop jouw nieuwe airconditioner online bij de goedkoopste webwinkel!

Op zoek naar de allerbeste mobiele airco?
Beste mobiele airco

Voordelen mobiele airco Argo Orion, Crono en Milo

Benieuwd naar de voordelen van de mobiele airco's van Argoclima? Het Italiaanse merk produceert draagbare airco's in verschillende series. Zo onderscheiden we o.a. de Argo Orion, Argo Crono en Argo Milo.

De Argo Orion is een mobiele airco met een eigentijds design dankzij het extra glanzende voorpaneel en de zilveren afwerking. De functies van Orion zijn koelen, ventileren en ontvochtigen, en is daarmee uitermate geschikt voor een woonkamer, slaapkamer of bureau.

Dankzij zijn geïntegreerde warmtepomp is de Argo Milo Plus een zeer krachtige mobiele airco voor koelen en verwarmen. Deze airco is uitgerust met WiFi waardoor hij te bedienen is via een app. Milo Plus heeft een hedendaagse afwerking en is uitgerust met digitale bediening, display, timer, sleep mode en 360 graden wielen.

  • Betaalbare mobiele airco's
  • Prachtig Italiaans design
  • Hoog koelvermogen
  • Bediening via Argo app mogelijk
argo mobiele airco
mobiele airco argoclima

Het merk Argoclima

Argoclima is een Italiaans merk van huishoudelijke en commerciële airconditioners, ontvochtigers, luchtreinigers en ventilatoren. Het bedrijf werd opgericht in 1929 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekend merk op de Europese markt voor klimaatbeheersing.

Argoclima heeft een breed scala aan producten, waaronder wandgemonteerde airconditioners, draagbare airconditioners, raam-airconditioners en luchtkoelers. Het bedrijf heeft ook een lijn van professionele airconditioners voor commercieel gebruik.

Het merk Argoclima is eigendom van het Italiaanse bedrijf Argo, dat ook andere bekende merken van landbouwtractoren en huishoudelijke apparaten produceert. Argo is opgericht in 2007 na de fusie van Argo SpA en Landini SpA.

Argoclima staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen, waaronder draagbare airconditioners met een laag geluidsniveau en compacte afmetingen. Het bedrijf is ook gericht op duurzaamheid en heeft een aantal producten ontwikkeld die gebruik maken van energiezuinige technologieën om het energieverbruik te verminderen.

Argo mobiele airco kopen?

Heb jij alle Argo mobiele airco's kunnen vergelijken? Selecteer de portable airconditioner die jij wil kopen en bestel veilig online via Slimster. De prijzen voor mobiele airconditioners van Argo variëren tussen de 250 en 1200 euro, afhankelijk van maximaal koelvermogen, energieklasse en extra functies. Wij helpen jou bij het vinden van de beste aanbieding voor jouw nieuwe Argo mobiele airco. Een mobiele airco kopen was nog nooit zo makkelijk!

Liever een split airco laten plaatsen?
Gratis airco offertes