Klarstein mobiele airco's vergelijken

Klarstein mobiele airco's

Klarstein is in Nederland vooral bekend als merk voor (klein) keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten, zoals blenders, magnetrons en koelkasten. Maar wist je dat je ook een mobiele airco van Klarstein in huis kunt halen. Het merk heeft ruime ervarin in klimaatbeheersing en dit zie je terug in hun mobiele airconditioners en aircoolers. Bij Slimster kun je alle Klarstein mobiele airco's vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen jou bij het vinden van de beste mobiele airco aanbieding!

6 resultaten
Klarstein Metrobreeze 9 Paris
Klarstein Metrobreeze 9 Paris
Geen reviews
€ 496,-
1 prijs
Klarstein Grandbreeze
Klarstein Grandbreeze
Geen reviews
€ 897,-
1 prijs
Klarstein Iceblock
Klarstein Iceblock
Geen reviews
€ 545,-
1 prijs
Klarstein Metrobreeze 9 NYC
Klarstein Metrobreeze 9 NYC
Geen reviews
€ 517,-
1 prijs
Klarstein Pure Blizzard 3 2G
7000 BTU , 56 dB , A
Klarstein Pure Blizzard 3 2G linker voorkant
Geen reviews
€ 349,-
1 prijs
7000 BTU
Klarstein Metrobreeze Rom
10000 BTU , 63 dB , A+
Klarstein Metrobreeze Rom linker voorkant
Geen reviews
€ 526,-
1 prijs
10000 BTU

Klarstein mobiele airco's vergelijken

Voordat je een draagbare airco gaat kopen, is het slim om kieskeurig te vergelijken. Slimster helpt je graag! Gebruik ons handige filtersysteem om alle Klarstein mobiele airconditioners te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Vergelijk op deze pagina alle retro mobiele airco's en kijk hierbij naar o.a. de prijs, het gebruiksgemak en maximaal koelvermogen (in BTU). Heb jij een Klarstein portable airco gevonden die aan jouw wensen voldoet? In de prijstabel op de productpagina zie je alle online prijzen en selecteer je eenvoudig de goedkoopste verkoper!

Ben jij op zoek naar de beste mobiele airco?
Beste mobiele airco

Voordelen mobiele airco Klarstein

Klarstein produceert zowel hoogwaardige mobiele airco's als split unit airco's. Jij kunt dus zelf kiezen of je een verplaatsbare airco wil of liever een vaste airco laat installeren. De eerste is makkelijker in het gebruik en goedkoper, de tweede heeft een hoger rendement en biedt meer functies (maar kost wel meer). Kies je voor een Klarstein mobiele airco dan krijg je een draagbare airconditioner inclusief afvoerslag en raamafdichting. De airco's zijn gemakkelijk in het gebruik en de luxere modellen bedien je eenvoudig via de Klarstein App Control.

Bovendien combineren deze Klarstein mobiele airco's meerdere functies in 1 apparaat. Je kunt ze gebruiken als airconditioning, maar ook als vloerventilator en luchtontvochtiger. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met een koelvermogen van 7000 BTU tot zelfs 14000 BTU. Met energieklasse A koop je een energiezuinige mobiele airco.

  • Airconditioning, ventilator en luchtontvochtiger in 1.
  • Energiezuinig (klasse A).
  • Tot 14000 BTU.
  • Bediening via Klarstein Control App.
Kies voor een Klarstein smart mobiele airco en bedien jouw airco eenvoudig met de Klarstein Control App op je telefoon!
mobiele airco klarstein
klarstein mobiele airco

Het merk Klarstein

Klarstein is een Duits merk dat in 2005 werd opgericht en gespecialiseerd is in de productie van huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur. Het bedrijf is gevestigd in Berlijn en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en innovatief merk. Klarstein staat bekend om zijn unieke ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit van producten, die vaak worden geïnspireerd door de stijlvolle jaren '50 en '60.

Het merk heeft een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van blenders, waterkokers en broodroosters tot koelkasten en mobiele airconditioners. Het merk heeft zich snel ontwikkeld en is uitgegroeid tot een populair merk in Europa en daarbuiten. Klarstein streeft ernaar om zijn klanten hoogwaardige en stijlvolle producten te bieden tegen betaalbare prijzen, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit.

Klarstein mobiele airco kopen?

Wil jij een Klarstein mobiele airco kopen en jouw huis eenvoudig verkoelen tijdens warme dagen? De goedkope modellen zijn verkrijgbaar voor iets meer dan 200 euro, terwijl de modellen uit het duurdere segment een prijs hebben tot 700 euro. Via Slimster vind je gelukkig altijd de beste deal. Vergelijk de mobiele airco prijzen en selecteer de beste aanbieding voor jouw nieuwe Klarstein draagbare airco.

Liever een vaste airco laten plaatsen?
Gratis airco offertes