Eurom mobiele airco's vergelijken

Eurom mobiele airco's

Wil je graag meer verkoeling in huis, maar heb je geen budget voor een vaste airconditioning? Dan is een mobiele airco een goede investering. Je kunt deze airco's namelijk makkelijk verplaatsen naar de ruimte die jij wil verkoelen. Met de afvoerslang voer je de warme lucht uit huis, via je raam of deur en een afdichtingskit. Eurom produceert een groot aanbod mobiele airconditioners. Bij Slimster kun je alle Eurom mobiele airco's vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste deal!

7 resultaten
Eurom CoolPerfect 120 Wifi
Eurom CoolPerfect 120 Wifi
Geen reviews
€ 477,-
3 prijzen
Eurom Coolsmart 90
29 m2 , 9000 BTU , 65 dB
Eurom Coolsmart 90 rechter voorkant
8,0
1 review
€ 319,-
3 prijzen
29 m2
9000 BTU
Eurom PAC 9.2
9000 BTU , 65 dB , A
Eurom PAC 9.2 rechter voorkant
6,0
1 review
€ 224,-
2 prijzen
9000 BTU
Eurom Coolperfect 180 wifi
Eurom Coolperfect 180 wifi
Geen reviews
€ 899,-
2 prijzen
Eurom Polar 16C
Eurom Polar 16C
Geen reviews
€ 462,-
2 prijzen
Eurom Coolsilent 90 Wifi
Eurom Coolsilent 90 Wifi
Geen reviews
€ 429,-
2 prijzen
Eurom PAC 140
Eurom PAC 140
Geen reviews
€ 505,-
1 prijs

Alle Eurom mobiele airco's vergelijken

Voordat je een nieuwe airconditioner gaat kopen, is het slim om kieskeurig online te vergelijken. Maak gebruik van ons handige filtermenu om alle mobiele airco's van Eurom te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk verder dan alleen de prijzen en vergelijk bijvoorbeeld op maximaal koelvermogen (BTU) en geluidsniveau. Heb jij een Eurom mobiele airco gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Bekijk de aanbiedingen op de productpagina en kies de webshop met de laagste prijs!

Op zoek naar de beste mobiele airco's van 2024?
Beste mobiele airco

Voordelen mobiele airco Eurom

Het aanbod Eurom mobiele airco's is behoorlijk divers. Zo zijn er modellen verkrijgbaar in het budget-segment en luxe modellen met wifi-bediening. Deze luxe Eurom mobiele airco kun je bedienen met de Eurom Smart App. Met deze applicatie kun je de airco op afstand bedienen en handige weektimers instellen.

De Eurom Polar, Coolperfect en Coolsmart mobiele airco's bieden verschillende functies zoals koelen en verwarmen. Bovendien zijn er bij Eurom energiezuinige mobiele airco's en stille modellen verkrijgbaar. Door het complete assortiment te vergelijken vind je zeker een passende airconditioner.

  • Bediening met Eurom Smart App
  • Energiezuinig (energieklasse A tot A++)
  • Verkoelen en verwarmen

Het merk Eurom

Eurom is een Nederlands merk, opgericht in 1874, dat gespecialiseerd is in het bieden van oplossingen voor klimaatbeheersing in huis. Hun productassortiment bevat een breed aanbod, waaronder mobiele airconditioners, elektrische kachels, ventilatoren en luchtontvochtigers. Deze producten staan bekend om hun duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor huishoudens die streven naar comfort ongeacht het seizoen. Eurom blijft innoveren met slimme technologieën om energiezuinige apparaten te maken die bijdragen aan een beter binnenklimaat en tegelijkertijd energiekosten verlagen.

Eurom mobiele airco kopen?

Ben jij op zoek naar de beste Eurom mobiele airco? Bij Slimster vind je altijd de beste deal voor een nieuwe verplaatsbare airconditioner. Vergelijk eerst alle modellen om een airco te vinden die aan jouw eisen voldoet. Je kunt jouw nieuwe Eurom mobiele airco kopen bij de webwinkel met de goedkoopste aanbieding. Wij helpen je met geld besparen!

Liever een split unit airco laten plaatsen?
Gratis airco offertes