Qlima mobiele airco's vergelijken

Qlima mobiele airco's

Qlima is een bekend merk als het om klimaatbeheersing in huis gaat. Het merk produceert hoge kwaliteit mobiele airco's en andere apparaten om het wooncomfort te verbeteren. Je hoeft alleen de afvoerslang maar naar buiten te leggen, de gewenste kamertemperatuur in te stellen en de Qlima airco zorgt direct voor verkoeling. Benieuwd naar het complete aanbod? Bij Slimster kun je alle Qlima mobiele airco's vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen je bij het vinden van de beste aanbieding!

5 resultaten
Qlima P534
54 dB , A , Wit
Qlima P534 voorkant
8,5
4 reviews
€ 409,-
6 prijzen
Qlima P528
65 dB , A , Wit
Qlima P528 voorkant
7,9
29 reviews
€ 357,-
5 prijzen
Qlima P522
65 dB , A , Wit
Qlima P522 voorkant
8,2
20 reviews
€ 277,-
5 prijzen
Qlima Tectro CL 1630
65 dB , Wit , 250 m³/h
Qlima Tectro CL 1630 voorkant
Geen reviews
€ 184,-
1 prijs
Qlima Tectro TP2020
6974 BTU , 65 dB , A
Qlima Tectro TP2020 voorkant
Geen reviews
€ 199,-
1 prijs
6974 BTU

Alle Qlima mobiele airco's vergelijken

Tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe mobiele airco kom je veel merken en modellen tegen. Daarom is het slim om kieskeurig online te vergelijken, voordat je een model gaat kopen. Maak gebruik van ons filtermenu om alle Qlima mobiele airco's te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk niet enkel naar de prijs, maar filter bijvoorbeeld op geluidsniveau, maximaal koelvermogen en kleur. Heb je een airconditioner gevonden die aan jouw wensen voldoet? Selecteer de beste deal op de productpagina en bestel direct online!

Wil jij direct de beste mobiele airco 2024 kopen?
Beste mobiele airco's

Voordelen mobiele airco Qlima

Qlima maakt betaalbare mobiele airco's van hoge kwaliteit. Ze zijn zeer makkelijk in het gebruik en verkoelen je kamer om het binnenklimaat te verbeteren. Je kunt de Qilima mobiele airco eenvoudig installeren door de afvoerslang uit het raam of de deur naar buiten te leggen. Stel de gewenste temperatuur in en ervaar de krachtige verkoeling.

Bovendien zijn de mobiele airco's van Qlima erg zuinig. Met energieklasse A behoren de Qlima modellen tot de meest energiezuinige mobiele airco's. Door hun strakke design passen ze in elke kamer en in elk interieur.

  • Energieklasse A
  • Makkelijk in het gebruik
  • Ontvochtigingsfunctie
  • Geschikt voor wifi bediening
qlima mobiele airco kopen

Qlima het merk voor comfortable living

Qlima is een vooraanstaand merk op het gebied van klimaatbeheersing, dat deel uitmaakt van het Nederlandse bedrijf PVG dat sinds 1984 actief is. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan producten voor verwarming en verkoeling, zoals elektrische kachels, airconditioners, luchtontvochtigers en luchtreinigers. Deze producten zijn speciaal ontworpen om het thuiscomfort te verbeteren, met een sterke nadruk op energiezuinigheid en gebruiksgemak. Qlima staat bekend om zijn innovatieve oplossingen die inspelen op de wensen van consumenten, door een aangenaam binnenklimaat te garanderen met apparaten die zowel effectief als economisch zijn in gebruik.

Qlima mobiele airco kopen via Slimster

Heb jij na het vergelijk een Qlima mobiele airco gevonden die jouw hart sneller doet kloppen? Bespaar tijd, zweet en een hoop kosten door online via Slimster te bestellen. Op de productpagina zie je namelijk een prijstabel met alle aanbiedingen. Selecteer de webwinkel met de goedkoopste aanbieding of kortste levertijd en koop veilig online!

Liever een split unit airco laten plaatsen?
Gratis airco offertes