Bestron mobiele airco's vergelijken

Bestron mobiele airco's

Als je aan Bestron denkt, denk je waarschijnlijk aan keukenapparatuur zoals bakovens, friteuses, koffiemachines en blenders. Maar het merk produceert ook betaalbare mobiele airconditioners voor extra verkoeling in huis. Je kunt deze airco's gebruiken om je slaapkamer of kantoor in de zomer aangenamer te maken. Benieuwd naar de functies en prijzen van deze Bestron airco's? Bij Slimster kun je alle Bestron mobiele airco's vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen je bij het vinden van de beste deal!

5 resultaten
Bestron AAC9000
9000 BTU , 65 dB , A
Bestron AAC9000 linker voorkant
Geen reviews
€ 270,-
6 prijzen
9000 BTU
Bestron AAC14000WF
55 m2 , 14000 BTU , 65 dB
Bestron AAC14000WF
Geen reviews
€ 353,-
3 prijzen
55 m2
14000 BTU
Bestron AAC12000
45 m2 , 12000 BTU , 65 dB
Bestron AAC12000
Geen reviews
€ 329,-
3 prijzen
45 m2
12000 BTU
Bestron AAC7000
7000 BTU , 65 dB , A
Bestron AAC7000 rechter voorkant
Geen reviews
€ 234,-
3 prijzen
7000 BTU
Bestron AAC7000
Bestron AAC7000
Geen reviews
€ 285,-
1 prijs

Alle Bestron mobiele airco's vergelijken

Het is verstandig om kieskeurig online te vergelijken, voordat je een nieuwe mobiele airco bestelt. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte Bestron mobiele airco. Maak gebruik van ons handige filtermenu om alle modellen te verkrijgen op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk dus verder dan alleen de prijs, je kunt bijvoorbeeld filteren op maximaal koelvermogen en specifiek zoeken naar stille mobiele airco's. Heb je een airconditioner gevonden die aan jouw eisen voldoet? Bestel eenvoudig bij de goedkoopste webshop!

Direct weten wat de beste mobiele airco's van 2024 zijn?
Beste mobiele airco

Voordelen mobiele airco Bestron

Een groot voordeel van de Bestron mobiele airco's is dat ze verkrijgbaar zijn in iedere prijsklasse. Je kunt al een mobiele airco van Bestron in huis halen voor minder dan 200 euro. De meer uitgebreide modellen, met een hogere prijs, bieden extra functies en een hoger koelvermogen. Zo kunnen ze ruimtes tot 45 m2 verkoelen én bieden ze een 3-in-1 functie. Naast koelen kunnen deze Bestron mobiele airc's ventileren en de lucht ontvochtigen. Je kunt de airco's bedienen met de afstandsbediening of via het ditale LED paneel.

  • Makkelijk in het gebruik
  • 3-in-1 airconditioners
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • 5 jaar garantie

Het merk Bestron

Bestron is een dynamisch en internationaal merk in huishoudelijke en klimaatbeheersingsapparatuur, opgericht in de jaren '70. Het merk staat bekend om zijn veelzijdige assortiment dat zich niet alleen beperkt tot klimaatbeheersing, maar ook keukenapparaten bevat. Specifiek op het gebied van klimaatbeheersing biedt Bestron diverse producten zoals ventilatoren, aircoolers, en luchtontvochtigers.

Deze producten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en energiebesparing, waardoor ze een populaire keuze zijn in vele huishoudens. Bestron combineert betaalbaarheid met betrouwbare kwaliteit en blijft innovatieve oplossingen bieden om het comfort in huis gedurende alle seizoenen te verbeteren.

bestron mobiele airco kopen

Bestron mobiele airco kopen?

Ben jij op zoek naar de beste Bestron mobiele airco? Bij Slimster vind je altijd de scherpste deal voor een nieuwe verplaatsbare airconditioner. Vergelijk eerst alle producten om een airco te vinden die aan jouw wensen voldoet. Je kunt jouw nieuwe Bestron mobiele airco kopen bij de webshop met de goedkoopste aanbieding. Wij helpen je graag met geld besparen!

Liever een split unit airco laten plaatsen?
Gratis airco offertes