Olimpia Splendid mobiele airco's vergelijken

Olimpia Splendid mobiele airco's

Wil jij jouw woning verkoelen tijdens de warme zomerdagen, maar heb je geen geld voor een vaste airco installatie? Dan kun je kiezen voor een mobiele airconditioning. Mobiele airco's zijn verplaatsbaar en werken met een afvoerslang naar buiten. Een bekend merk voor portable airco's is Olimpia Splendid. Wil jij meer weten over het complete aanbod van dit Italiaanse merk? Bij Slimster kun je online alle Olimpia Splendid mobiele airco's vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen jij bij het vinden van de beste draagbare airco aanbieding!

10 resultaten
Olimpia Splendid Dolceclima Compact 9 P
9000 BTU , 62 dB , A
Olimpia Splendid Dolceclima Compact 9 P linker voorkant
Geen reviews
€ 194,-
1 prijs
9000 BTU
Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8 P
63 dB , A , Wit
Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8 P linker voorkant
Geen reviews
€ 195,-
1 prijs
Olimpia Splendid Dolceclima Silent 12 A+ WiFi
10000 BTU , 65 dB , A+
Olimpia Splendid Dolceclima Silent 12 A+ WiFi linker voorkant
Geen reviews
€ 414,-
1 prijs
10000 BTU
Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP Wi-Fi
14000 BTU , 64 dB , A
Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP Wi-Fi linker voorkant
Geen reviews
€ 548,-
1 prijs
14000 BTU
Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+
13000 BTU , 62 dB , A+
Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 13 A+ linker voorkant
Geen reviews
€ 480,-
1 prijs
13000 BTU
Olimpia Splendid Dolceclima Silent 12 P
12 m2 , 12000 BTU , 64 dB
Olimpia Splendid Dolceclima Silent 12 P linker voorkant
Geen reviews
€ 393,-
1 prijs
12 m2
12000 BTU
Olimpia Splendid Dolceclima Silent 10 P
63 dB , A , Wit
Olimpia Splendid Dolceclima Silent 10 P linker voorkant
Geen reviews
€ 378,-
1 prijs
Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8
8000 BTU , 63 dB , A
Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8 linker voorkant
Geen reviews
€ 275,-
1 prijs
8000 BTU
Olimpia Splendid Dolceclima Compact 10 P
10000 BTU , 63 dB , A
Olimpia Splendid Dolceclima Compact 10 P linker voorkant
Geen reviews
€ 295,-
1 prijs
10000 BTU
Olimpia Splendid Peler 6C
62 dB , Wit
Olimpia Splendid Peler 6C rechter voorkant
Geen reviews
€ 105,-
1 prijs

Olimpia Splendid mobiele airco's vergelijken

Overweeg jij het om een mobiele airco te kopen? Voordat je een airco koopt is het slim om kieskeurig te vergelijken. Via Slimster.nl kun je alle Olimpia Splendid mobiele airco's vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Vergelijk portable airconditioners onder andere op prijs, koelvermogen en extra functies zoals luchtontvochtigen. Heb jij een mobiele airco van Olimpia Splendid gevonden die aan jouw wensen voldoet? Check alle prijzen op de productpagina en selecteer de webshop met de goedkoopste airco aanbieding!

Benieuwd naar de beste mobiele airco's?
Beste mobiele airco's

Voordelen mobiele airco Olimpia Splendid

De Olimpia Splendid mobiele airconditioners zijn compacte airco's die je eenvoudig kunt verplaatsen. Heb je overdag jouw woonkamer verkoeld? Dan kun je hem 's nachts gemakkelijk in de slaapkamer plaatsen. Omdat het stille mobiele airco's zijn kun je ze goed in de slaapkamer gebruiken, zonder dat je nachtrust er onder lijdt. Bovendien zijn de Olimpia Splendid mobiele airco's energiezuinig. Ze hebben allemaal energielabel A en verbruiken dus minder stroom. Dit komt jouw energierekening weer ten goede.

De instapmodellen hebben een maximaal koelvermogen van 8000 BTU en zijn geschikt voor kleine kamers. De duurdere airconditioners van Olimpia Splendid hebben 14000 BTU koelvermogen en kun je gebruiken in grotere ruimtes. Deze krachtige mobiele airco's kun je ook gebruiken om de lucht te zuiveren, ontvochtigen en zelfs te verwarmen in de winter (combineer je airco met zonnepanelen om goedkoper te verwarmen).

  • Krachtige mobiele airco's
  • Laag geluidsniveau
  • Energieklasse A
  • Bediening via smartphone app

Het merk Olimpia Splendid

Olimpia Splendid is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in de productie van airconditioning-, verwarmings- en luchtbevochtigingssystemen. Het bedrijf werd opgericht in 1956 in het noorden van Italië, in de provincie Vicenza. Oorspronkelijk richtte Olimpia Splendid zich op de productie van radiatoren en verwarmingstoestellen voor huishoudelijk gebruik.

Later, in de jaren 90, begon het bedrijf zich te specialiseren in de productie van draagbare airconditioners en ontwikkelde het zich als een belangrijke speler op de internationale markt voor klimaatbeheersingssystemen. Tegenwoordig heeft Olimpia Splendid een breed scala aan producten, waaronder airconditioners, luchtbevochtigers, luchtreinigers, elektrische kachels en ventilatoren.

Het bedrijf is actief in meer dan 45 landen over de hele wereld en blijft zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid in zijn producten.

mobiele airco olimpia splendid
olimpia splendid mobiele airco

Olimpia Splendid mobiele airco kopen?

Ben jij overtuigd van de kwaliteit van Olimpia Splendid? Via Slimster kun je goedkoop een Olimpia Splendid mobiele airco kopen. De budget modellen beginnen vanaf ongeveer 250 euro en de toppers uit hun assortiment kosten zo'n 1000 euro. Afhankelijk van jouw budget en wensen kun je een mobiele airconditioner selecteren. Wij helpen jou bij het vinden van de beste Olimpia Splendid mobiele airco aanbieding!

Liever een split unit airco laten plaatsen?
Gratis airco offertes