Whirlpool koelvriescombinatie kopen

Whirlpool koelvriescombinaties

Whirlpool is waarschijnlijk één van de bekendste merken voor huishoudelijke apparaten in de wereld. Het merk bestaat al sinds 1911 en staat voor jou klaar om je te helpen met koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties. Het merk dankt diens succes aan de continue zoektocht naar productvernieuwing. Door te bekijken hoe de apparaten nog beter bij de wens van de klant aan kunnen sluiten, weet Whirlpool telkens weer sterke modellen te presenteren. Bovendien worden de koelvriescombinaties van Whirlpool steeds CO2-neutraler. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de te kopen Whirlpool koelvriescombinaties!

2 resultaten
Whirlpool W7X 82I OX
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Whirlpool W7X 82I OX
Geen reviews
€ 599,-
6 prijzen
Koelvriescombinatie
191.2 cm
Whirlpool W5 721E OX 2
Koelvriescombinatie , Energieklasse E , 308 l
Whirlpool W5 721E OX 2 voorkant
Geen reviews
€ 428,-
4 prijzen
Koelvriescombinatie
176.3 cm

Whirlpool koelvriescombinaties vergelijken

De beste koelvriescombinaties van Whirlpool vind je op Slimster.nl. Op zoek naar een degelijk model van Whirlpool? Bekijk op deze pagina ons assortiment. Je kunt een koelvriescombinatie kieskeurig bekijken door op de afbeelding te klikken. Selecteer per keer maximaal vier modellen en klik op ‘vergelijken’ voor het maken van een gedetailleerde vergelijking. Wil jij een koelvrieskast online kopen? Doe dat dan via Slimster.nl! Zo profiteer je namelijk maximaal!

Voordelen Whirlpool koelvriescombinatie

De koelvrieskasten van Whirlpool hebben vele voordelen. Om te beginnen zijn ze vrij ruim, met een koelinhoud van 150 tot 332 liter en een vriesinhoud van 41 tot 120 liter. Veel modellen zijn voorzien van MAX Space vriesladen; extra grote vriesladen, waar je veel producten in kwijt kunt. Je hebt zo 70 procent meer ruimte, dan bij normale laden het geval is. De Whirlpool koelvriescombinaties hebben bovendien anti-bacteria, waardoor bacteriën gemakkelijk buiten de deur gehouden worden.

Ben jij bovendien al bekend met SuperKoelen? Als je producten op kamertemperatuur in de Whirlpool koelkast plaatst, daalt de temperatuur tijdelijk tot een lager niveau. Zo blijven jouw levensmiddelen langer goed. De apparaten zijn voorzien van energieklassen A+ tot A+++. Bekijk de belangrijkste voordelen van Whirlpool koelvriescombinaties:

  • Ruime modellen
  • MAX Space vriesladen
  • Anti-bacteria
  • SuperKoelen
  • Zeer energiezuinig
Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi