Koelvriescombinatie met no frost kopen

Koelvriescombinaties met no frost

De meeste vriezers moeten om de zoveel maanden worden ontdooid. Dat is vervelend, maar het beste voor het apparaat en voor jouw eten; ijsvorming is onhygiënisch en maakt de vriezer minder energiezuinig. Het ontdooien van een vriezer is geen leuk werkje, maar het ontdooien van een koelvriescombinatie is nog een stapje erger. Je moet hierbij namelijk ook de gehele koelkast leegmaken, en dus alle etenswaren ergens anders onderbrengen of opeten zodat het niet bederft. Daarom is een koelvriescombinatie met No Frost systeem een ware uitkomst. Dit zorgt ervoor dat er nooit meer ijsvorming kan ontstaan in het vriesgedeelte, omdat vochtige lucht meteen wordt afgevoerd in plaats van kans te krijgen om te kristalliseren tot ijs. Op Slimster.nl vind jij een ruim aanbod aan koelvriescombinaties met no frost technologie. Vergelijk de modellen onderling met elkaar om uit te komen op de beste koelkast voor jouw situatie. Met Slimster.nl vind je het wel!

3 resultaten
Haier 3D 60 Serie 3 A3FE837CGJ
Koelvriescombinatie , Energieklasse D , 371 l
Haier 3D 60 Serie 3 A3FE837CGJ voorkant
8,0
1 review
€ 799,-
2 prijzen
Koelvriescombinatie
200.5 cm
Haier 3D 60 Serie 3 A3FE837CHJ
Koelvriescombinatie , Energieklasse D , 371 l
Haier 3D 60 Serie 3 A3FE837CHJ
9,4
96 reviews
€ 599,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
200.5 cm
Candy Fresco CCE3T618ES
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Candy Fresco CCE3T618ES
Geen reviews
€ 679,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
185 cm

Koelvriescombinaties met No Frost vergelijken

Heb jij besloten dat jouw nieuwe koelkast een koelvriescombinatie met no frost technologie moet worden, dan kun je verder aan de slag. Slimster.nl helpt jou graag een handje met het handige filtermenu waarin je kunt aanvinken welke eigenschappen jij belangrijk vindt – bijvoorbeeld prijs en kleur – en vervolgens de overgebleven koelvriescombinaties kieskeurig met elkaar kunt vergelijken. Op Slimster.nl vind je snel de ideale koelvriescombinatie!

Voordelen van het no frost systeem

IJsvorming in de vriezer is funest voor mens en milieu. Het is namelijk zo dat bacteriën meer kans krijgen bij een vriezer met veel ijsvorming, en een vriesgedeelte vol ijs is bovendien veel minder energiezuinig dan een schone variant. Verder krijgen bakjes en pakjes in een no frost vriezer geen kans om aan elkaar te gaan plakken. De vochtige lucht die de ijsvorming veroorzaakt wordt namelijk meteen afgevoerd. En, we kunnen het niet vaak genoeg onderstrepen, natuurlijk is een zeer groot voordeel dat je nooit meer de vriezer hoeft te ontdooien, een werkje dat altijd een vervelende, natte bedoening is geweest. De no frost technologie biedt met andere woorden zeer veel voordeel in vergelijking met oudere systemen. Een echte aanrader dus!

Energie besparen

Doordat er geen ijsvorming is in koelvriescombinaties met nofrost technologie, is een dergelijke koelkast zuiniger in gebruik. IJsvorming is namelijk erg slecht voor de energiezuinigheid. Verder kun je bij de keuze van de koelvriescombinatie letten op het energielabel dat erop zit. Hieraan kun je zien hoe zuinig een apparaat is. Vanuit de Europese Unie zijn deze energielabels verplicht, en het gaat dan ook om een betrouwbaar systeem. Op het label wordt met letters aangegeven hoe zuinig een apparaat is, bij koelkasten variërend van A voor de minst zuinige apparaten tot A+++ voor de aller zuinigste koelvrieskasten. Ook binnen de categorie nofrost koelvriescombinaties zijn deze variaties te vinden. Let dus ook hierop bij de aankoop van jouw koelkast, om zeker te zijn van lage energierekeningen en de minste schade aan het milieu.

Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi