Hotpoint koelvriescombinatie kopen

Hotpoint koelvriescombinaties

De koelvriescombinaties van Hotpoint Ariston zijn absoluut aan te raden! Om te beginnen omdat het merk veel aandacht besteedt aan het milieu. De koelvriescombinaties hebben dan ook het energielabel A+ of A++. Koelvriescombinaties van Hotpoint zijn echter niet bijzonder duur. Integendeel: ze zijn zeer goed betaalbaar. In het geval van koelvriescombinaties zit je bij Hotpoint bovendien al helemaal goed, omdat de meeste koel- en vriesapparaten van dit merk combi-modellen zijn.

3 resultaten
Hotpoint H8 A1E S
Koelvriescombinatie , Energieklasse F , 337 l
Hotpoint H8 A1E S voorkant
Geen reviews
€ 747,-
2 prijzen
Koelvriescombinatie
188.8 cm
Hotpoint HA70BI 31 S
Koelvriescombinatie , 444 l , 195 cm
Hotpoint HA70BI 31 S
Geen reviews
€ 976,-
2 prijzen
Koelvriescombinatie
195 cm
Hotpoint HAFC8 TO32SK
Koelvriescombinatie , Energieklasse E , 335 l
Hotpoint HAFC8 TO32SK voorkant
Geen reviews
€ 1021,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
191.2 cm

Hotpoint Ariston koelvriescombinatie vergelijken

De koelvriescombinaties van Hotpoint vind je allen op Slimster.nl. Wil je een model nader bekijken? Doe dat dan door te klikken op de afbeelding van het apparaat. Je krijgt nu een overzicht te zien met de goedkoopste aanbieders, de technische specificaties en uiteraard een grotere afbeelding. Wil je de machine online kopen? Doe dit dan via Slimster.nl! Want bij ons vind je de goedkoopste Hotpoint Ariston koelkasten!

Voordelen Hotpoint koelvriescombinaties

Kies jij voor een koelvriescombinatie van Hotpoint, dan heb je de keuze uit vele modellen. Zowel koelvriescombinaties met het vriesgedeelte onder- als bovenaan. Ze zijn er in veel verschillende maten. Vanaf 202 tot 389 liter koelinhoud en van 65 tot 94 liter vriesinhoud. Aangezien ze voorzien zijn van energielabels A tot A++, zijn ze uiterst energiezuinig. De koelvriescombinaties maken gebruik van I Care, waardoor je de apparaten op een extra zuinige stand kunt zetten. In combinatie met No Frost, SuperKoelen en SuperVriezen levert dit al snel de perfecte koelvriescombinatie op!

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de apparaten ook nog eens voorzien van een speciale Holiday-functie. Ben je langere tijd weg (bijvoorbeeld: op vakantie), dan kan je de temperatuur in jouw koelkast op stand-by zetten. Zo bespaar jij niet alleen energie, maar voorkom je ook vieze geuren en schimmelvorming in de koelkast. Ontdek alle handige voordelen van Hotpoint Ariston:

  • Zeer energiezuinig
  • I Care-functie
  • No Frost
  • SuperKoelen en SuperVriezen
  • Holiday functie

Hotpoint Ariston koelvriescombinatie

Op zoek naar een goede koelvriescombinatie van Hotpoint? Namens Slimster.nl kunnen wij jou enkele modellen in het bijzonder aanraden. Een mooi zwart model is de Hotpoint Ariston 4DAAB/HA (rechts afgebeeld). Dit apparaat is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar heeft ook vele handige functies voor u. Wat dacht je bijvoorbeeld van No frost, SuperKoelen en een handig ventilatorsysteem? Een andere zeer aan te raden koelvriescombinatie is de RVS-machine Hotpoint Ariston e4dy aa x c. Deze heeft No frost, een keldergedeelte en een handig ontdooisysteem. Het is een A+ machine met een vier sterren-vriezer.

Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi