ATAG koelvriescombinatie kopen

ATAG koelvriescombinaties

Op zoek naar een koelvriescombinatie van ATAG? Dit Nederlandse merk uit Duiven is er speciaal voor de consument die wil genieten van Oer-Hollandse apparatuur. Zowel voor side-by-side koelkasten, vriezers, koelkasten als koelvriescombinaties ben je bij dit merk aan het juiste adres! Het merk produceert apparaten voor inbouw alsmede voor de onderbouw. Ben jij benieuwd naar de specificaties van ATAG koelvriescombinaties? Bekijk het assortiment op Slimster.nl en vind beslist de beste online deal!

2 resultaten
ATAG KD63178D
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse E
ATAG KD63178D
Geen reviews
€ 966,-
7 prijzen
Koelvriescombinatie
177 cm
ATAG KD66178DN
Koelvriescombinatie , Energieklasse E
ATAG KD66178DN
Geen reviews
€ 1679,-
1 prijs
Koelvriescombinatie

ATAG koelvriescombinaties vergelijken

Op Slimster.nl vind jij de beste koelvriescombinaties van diverse merken. Op zoek naar een model van ATAG? Bekijk op deze pagina het assortiment. Je kunt op een koelvriescombi klikken om meer details te zien over het model. Jouw zoekopties verscherp je door links in het filtermenu jouw voorkeuren op te geven. Heb jij een perfecte ATAG koelvriescombinatie gevonden, dan kun je deze online kopen op Slimster.nl!

Voordelen ATAG koelvriescombinatie

ATAG is een perfect merk als je op zoek bent naar koelvriescombinaties. Om te beginnen leveren de ATAG koelkasten jou zeeën van ruimte op. Hierdoor kun je jouw levensmiddelen op een perfecte wijze bewaren. De LED-binnenverlichting van de modellen is daarnaast ook om over naar huis te schrijven. Wat dacht je bovendien van handige functies als een automatisch ontdooisysteem en mechanische temperatuurregeling? Met ATAG kies je voor koelvriescombinaties met een gunstige energieklasse (A+, A++). Zo bespaar je op energiekosten!

  • Ruimte besparen
  • Automatisch ontdooisysteem
  • Zeer energiezuinig
  • Diverse handige functies
Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi