BEKO koelvriescombinatie kopen

BEKO koelvriescombinaties

BEKO is een koelkast merk uit het midden segment. Een BEKO koelvriescombinatie is dan ook altijd scherp geprijsd, dit terwijl de kwaliteit en levensduur doorgaans uitstekend is. Een prima alternatief voor de grote (duurdere) merken. Vooral als extra koel vriescombinatie in de garage, schuur of werkplaats kan dit een uitstekende koop zijn.

6 resultaten
Beko RCNT375E40ZXBN
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Beko RCNT375E40ZXBN voorkant
Geen reviews
€ 536,-
5 prijzen
Koelvriescombinatie
185 cm
Beko RCNE560E40ZXBN
Koelvriescombinatie , Energieklasse E , 560 l
Beko RCNE560E40ZXBN voorkant
Geen reviews
€ 705,-
4 prijzen
Koelvriescombinatie
192 cm
Beko B7RCNE407HXBR
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse B
Beko B7RCNE407HXBR voorkant
9,0
26 reviews
€ 879,-
4 prijzen
Koelvriescombinatie
203.5 cm
Beko RCNA366K40XBN
Koelvriescombinatie , Energieklasse E , 324 l
Beko RCNA366K40XBN voorkant
8,5
16 reviews
€ 469,-
3 prijzen
Koelvriescombinatie
185.2 cm
Beko RCNE560E40ZXBRN
Koelvriescombinatie , Energieklasse A , 501 l
Beko RCNE560E40ZXBRN voorkant
Geen reviews
€ 849,-
2 prijzen
Koelvriescombinatie
192 cm
Beko RCHA270K30WN
Koelvriescombinatie , 251 l , 170.8 cm
Beko RCHA270K30WN voorkant
8,1
34 reviews
€ 549,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
170.8 cm

BEKO koelvriescombinaties vergelijken

Wil jij een goedkope BEKO koelvriescombinatie aanschaffen? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Wij zoeken voor jou per BEKO koelvriescombi meteen de webshop met laagste prijs inclusief bezorgkosten en op voorraad. Voor alle specificaties en aanbieders kun je op deze pagina jouw model naar keuze aanklikken. Twijfel je tussen bepaalde modellen? Vink deze aan en klik op de 'Vergelijk' (max 4.) button zodat je alle specificaties overzichtelijk naast elkaar krijgt.

Voordelen Beko koelvriescombinatie

Beko levert jou intelligente oplossingen voor het huishouden. Zo maakt het merk bij diens koelvriescombinaties gebruik van Active Seal Guard-deurafdichtingen. Dit systeem zorgt ervoor dat jouw deurafdichtingen gemakkelijk te reinigen zijn, doordat er geen opeenhoping ontstaat van bacteriën. Daarnaast beschikken vele koelvriescombinaties van Beko over een ontdooisysteem, waarbij automatisch wordt aangegeven of de koelkast ontdooid moet worden. Het dooiwater wordt afgeleid. Veel van de koelvriescombinaties beschikken daarnaast over een ventilatiesysteem. Hiermee kan de lucht evenredig over het apparaat worden verdeeld, waardoor jouw producten zo goed mogelijk kunnen worden bewaard. Je kiest met Beko voor energiezuinige apparaten, met energieklasse A+, A++ of A+++. Hier lees je nogmaals de grootste voordelen van Beko koelvriescombinaties:

  • Active Seal Guard
  • Ontdooisysteem
  • Ventilatiesysteem
  • Zeer energiezuinig

(RVS) koelvriescombinatie van BEKO

De Beko koelvriescombinaties worden in diverse soorten en kleuren geleverd. Echter de populairste en mooiste modellen zijn de RVS modellen. Deze prachtige design koelkasten kun je uiteraard bestellen op Slimster.nl. De voordelen van online bestellen zijn:

  • Eenvoudig alle koelkasten vergelijken met de filters aan de linkerzijde van de pagina
  • De goedkoopste webshop uitzoeken en meteen bestellen
  • Binnen enkele dagen jouw koelkast in huis en geïnstalleerd
  • Het nieuwste aanbod zie jij direct op Slimster.nl

Beko op Slimster.nl

Op zoek naar een geschikte koelvriescombinatie van Beko? Op deze pagina vind je het gehele assortiment van dit merk. Je kunt op de apparaten klikken, om zo een gedetailleerd overzicht van de specificaties te krijgen. Selecteer je per keer maximaal vier apparaten, dan kun je ze op een nader niveau kieskeurig vergelijken. Zo weet jij direct wat de beste koelvriescombinatie voor jouw huishouden zal zijn! Door een Beko koelvriescombinatie online te kopen via Slimster.nl bespaar je aanzienlijk! Wij hebben voor jou namelijk de goedkoopste online aanbiedingen van onze gelieerde webshops geselecteerd!

Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi