Pelgrim koelvriescombinatie kopen

Pelgrim koelvriescombinaties

Het Nederlandse Pelgrim produceert koelvriescombinaties voor iedereen! Het merk gebruikt zijn ruim 90 jaar lange ervaring om van iedere koelvriescombinatie weer een technisch kunstwerk te maken. Pelgrim is een merk voor keukenapparatuur, dus naast koelkasten kun je hier ook terecht voor jouw vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. De koelvriescombinaties zijn zowel te verkrijgen als vrijstaande als inbouwmodellen. Op deze pagina zie je het actuele overzicht van Pelgrim koelvriescombinaties inclusief laagste online prijs!

1 resultaat
Pelgrim PCS22178L
Koelvriescombinatie , Energieklasse F , 181 l
Pelgrim PCS22178L
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs
Koelvriescombinatie

Pelgrim koelvriescombinaties vergelijken

Wil jij een koelvriescombinatie van Pelgrim? Je koopt deze via Slimster.nl! Op deze pagina vind je het gehele overzicht met koelvriescombinaties van dit Nederlandse merk. Klik een model aan om deze kieskeurig op gedetailleerd niveau te bekijken. Je kunt de koelvriescombinatie direct online kopen, door een goede deal van een webshop te selecteren. Op deze manier koop je voordelig jouw nieuwe Pelgrim koelvriescombinatie online!

Voordelen Pelgrim koelvriescombinaties

Pelgrim helpt jou met Nederlandse kwaliteit! De koelvriescombinaties van dit merk zijn om te beginnen zeer energiezuinig. Ze hebben energieklassen A+, A++ of A+++, waarmee je kunt besparen op energiekosten. Voor een gemiddelde prijs krijg je een Pelgrim koelkast met veel ruimte: 189 tot 255 liter koelruimte en 26 tot 75 liter vriesruimte. Zowel wanneer je vrijstaande als inbouw koelkasten wenst, is Pelgrim jouw merk! Vergeet ook niet de handige technische innovaties, zoals SuperKoelen, waarmee de producten sneller koel worden. En wat dacht je van een ventilatiesysteem, dat de lucht in jouw koelkast evenredig verdeelt? Pelgrim geeft je alles wat je nodig heeft op het gebied van koelen en vriezen!

  • Zeer energiezuinig
  • Veel ruimte
  • Inbouw en vrijstaand
  • Diverse handige functies
Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi