Inventum koelvriescombinatie kopen

Inventum koelvriescombinaties

Zeer degelijke en betaalbare koelvriescombinaties vind je bij het Nederlandse merk Inventum. Al meer dan 100 jaar is Inventum op de huishoudelijke markt actief. Eerst als kleinschalig merk voor elektrische apparaten, waarna men in de loop der jaren is uitgegroeid tot een internationaal merk in diverse markten. Vanuit Arnhem worden producten ontworpen met oog voor kwaliteit, innovativiteit, passie en liefde. Inventum wil ieder moment bijzonder maken. Op Slimster.nl vergelijk je alle ijskasten van Inventum, van hun tafelmodel koelkasten en kastmodel koelkasten tot alle Inventum koelvriescombinaties. Zo vind je de laagste online prijs!

2 resultaten
Inventum IKV1788S
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse E
Inventum IKV1788S
8,7
14 reviews
€ 579,-
5 prijzen
Koelvriescombinatie
177 cm
Inventum IKV1786S
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse E
Inventum IKV1786S
Geen reviews
€ 437,-
3 prijzen
Koelvriescombinatie
177 cm

Inventum koelvriescombinatie kopen

Op Slimster.nl vind je altijd de laagste prijs. Door onze samenwerking met diverse winkels kunnen wij je altijd de actuele prijzen aanbieden. Vergelijk de modellen en kijk in het prijsoverzicht. Hier vind je direct de goedkoopste winkel. Je hoeft dus nooit teveel te betalen voor een nieuwe Inventum koelvriescombinatie.

Koel-vriescombinaties van Inventum

Het merk Inventum heeft diverse koelvriescombinaties in het assortiment opgenomen. Je vindt bij dit Nederlandse merk zowel vrijstaande als inbouw koelkasten. Sommige modellen hebben de vriezer onderin, maar ook mensen die liever een vriezer bovenin willen hebben kunnen bij het merk Inventum terecht. Welke eigenschappen moet een Inventum koelvriescombinatie aan voldoen? Al jouw voorkeuren selecteer je gemakkelijk via het filter links op de pagina. Kies bijvoorbeeld de energieklasse, de netto inhoud en de afmetingen. De resultaten vind je direct hierboven. Je kunt de modellen tot in elk detail vergelijken door ze te selecteren en op de groene vergelijk knop te klikken.

Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi