LG koelvriescombinatie kopen

LG koelvriescombinaties

LG is een uiterst gerenommeerd merk voor huishoudelijke producten. Je noemt het op en LG heeft het! Zo is het ook het geval met koelvriescombinaties; de modellen van LG zijn voorzien van alle nieuwe technische innovaties en hebben een geweldig design. De koelvriescombinaties zijn bovendien uitgerust met vele handige functies. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Moist Balance™ Crisper, waarmee de vochtigheid in de machine op peil wordt gehouden? Of Antibacteria, waarmee bacteriën worden bestreden? Op deze pagina vind jij een overzicht van alle LG koelvriescombinaties inclusief laagste online prijs!

4 resultaten
LG GBB72MCVBN
Koelvriescombinatie , Energieklasse B , 384 l
LG GBB72MCVBN voorkant
9,6
6 reviews
€ 1009,-
5 prijzen
Koelvriescombinatie
203 cm
LG GBB61PZGCN1
Koelvriescombinatie , Energieklasse C , 341 l
LG GBB61PZGCN1
9,3
65 reviews
€ 679,-
5 prijzen
Koelvriescombinatie
186 cm
LG GBB72MCUGN
Koelvriescombinatie , Energieklasse D , 384 l
LG GBB72MCUGN voorkant
9,4
118 reviews
€ 749,-
3 prijzen
Koelvriescombinatie
203 cm
LG GBB72PZVCN1
Koelvriescombinatie , Energieklasse C , 384 l
LG GBB72PZVCN1
9,2
5 reviews
€ 729,-
2 prijzen
Koelvriescombinatie
203 cm

LG koelvriescombinaties vergelijken

Op Slimster.nl vind je het gehele overzicht koelvriescombinaties van LG. Zie je een aantrekkelijk model, dan kun je deze selecteren. Selecteer per keer maximaal vier modellen en klik op ‘vergelijken’. Zo maak je een gedetailleerde vergelijking tussen de koelvrieskasten. Op deze wijze maakt Slimster.nl het voor jou een stuk gemakkelijker om de perfecte koelvriescombinatie te vinden. Zoeken én vinden; dat is Slimster.nl! Ook vind je hier de scherpste online aanbiedingen, waardoor je goedkoop jouw LG koelvriescombinatie kunt aanschaffen!

Voordelen LG koelvriescombinatie

Kies je voor een koelvriescombinatie van LG, dan ga je voor Bioshield™, een antibacterie-functie die bacteriën letterlijk buiten de deur houdt. Wat dacht je bovendien van No Frost, waarmee het vriesvak niet meer handmatig ontdooid hoeft te worden. Om de lucht in jouw koelvriescombinatie op gelijkmatige wijze te verdelen, maken de apparaten gebruik van het Multi Air Flow-systeem. Dankzij de techniek van de Moist Balance™ Crisper wordt het vochtniveau op peil gehouden, waardoor groente- en fruit langer vers blijft. De LG koelkasten zijn er in diverse maten, maar bieden allemaal een ruime koelinhoud. De vriezer zit aan de onderkant van de apparaten en de modellen hebben het energielabel A+ tot en met A+++ en zelfs nog zuiniger. Ontdek de belangrijkste voordelen:

  • Bioshield™
  • No Frost
  • Moist Balance™ Crisper
  • Multi Air Flow-systeem
  • Zeer energiezuinig
Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi