Candy koelvriescombinatie kopen

Candy koelvriescombinaties

Op zoek naar een koelvriescombinatie van Candy? Dit merk heeft een zeer groot assortiment, waarbij je kunt kiezen tussen zowel vrijstaande als inbouwmodellen. Candy is een relatief goedkoop merk voor huishoudelijke producten. Het is hiermee een concurrent voor onder meer ATAG, BEKO en ETNA. Voor jou als consument betekent dit dat je weinig kwijt bent voor een sterk concurrerende, uitstekende koelvriescombinatie. Geniet mee van de voordelen van het Italiaanse merk!

2 resultaten
Candy City Combi CCT3L517FS
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse F
Candy City Combi CCT3L517FS
Geen reviews
€ 727,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
176 cm
Candy Fresco CCE3T618ES
Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Candy Fresco CCE3T618ES
Geen reviews
€ 679,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
185 cm

Candy koelvriescombinaties vergelijken

Op Slimster.nl vind je alle handige koelvriescombinaties van het Italiaanse Candy. Zoals je ziet heeft dit merk een heleboel handige apparaten op de markt binnen deze categorie. Indien je enkele geschikte Candy koelkasten hebt gevonden, selecteer je deze en klik je op ‘vergelijken’. De koelvrieskasten kun je nu gemakkelijk en kieskeurig vergelijken.. én kopen! Op Slimster.nl koop je namelijk direct jouw koelvriescombinaties van Candy!

Voordelen Candy koelvriescombinatie

Candy koelvriescombinaties zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een koelvriescombinatie met energielabel B tot en met A+++. Het zijn ruime apparaten, waarmee je jouw levensmiddelen op een perfecte manier kunt bewaren. De koelvriescombinaties zijn er zowel in het wit, zwart als in een aluminiumkleur. Doorgaans hebben de koelgedeeltes in de apparaten vier sterren, waardoor jij levensmiddelen zeer lang kunt bewaren. De apparaten zijn veelal voorzien van glazen legplateau’s, zodat je de volledige breedte en diepte van de koelkast kunt gebruiken. Ontdek de belangrijkste voordelen:

  • Energiezuinige klassen
  • Ruime apparaten
  • In diverse kleuren
  • Vier sterren-vriezers
  • Glazen legplateau’s
Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi