Indesit koelvriescombinatie kopen

Indesit koelvriescombinaties

Op zoek naar een Indesit koelvriescombinatie? Slimster.nl heeft voor jou een uitgebreid overzicht van alle beschikbare koelkasten van Indesit. Indesit heeft veel goede koelvriescombinaties in haar assortiment. De vele modellen zijn bovendien ook nog in verschillende kleuren te koop zoals grijs, RVS en wit. Indien er geen koelkast voor jou tussen zit kun je ook bij andere koelkast merken kijken. Slimster.nl heeft voor jou de beste Indesit koelvriescombinaties geselecteerd met daarbij de scherpste online prijzen!

2 resultaten
Indesit INC18 T311
Koelvriescombinatie , Inbouw , Energieklasse F
Indesit INC18 T311 voorkant
Geen reviews
€ 952,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
177 cm
Indesit LI8 S2E K
Koelvriescombinatie , Energieklasse E , 339 l
Indesit LI8 S2E K r echter voorkant
Geen reviews
€ 483,-
1 prijs
Koelvriescombinatie
188.9 cm

Indesit koelvriescombinaties online vergelijken

Indien jij een mooie Indesit koelkast hebt gevonden kun je deze direct via Slimster.nl bestellen. Je ziet per koelkast waar deze het goedkoopst te koop is en ook of de koelkast wel voorradig is. Ook jouw witgoed koop je dus snel online! Je kunt het grote aanbod koel vriescombi's eenvoudig afstemmen op jouw wensen via de filtering aan de linkerzijde. Ook voor een tweedehands koelkast ben je bij ons aan het juiste adres. In onze uitgebreide tweedehands sectie staan momenteel al veel koelkasten te koop. Daarnaast kun je ook vragen stellen over de koelkasten op het koelkast forum.

Voordelen Indesit koelvriescombinatie

De keuze voor een Indesit koelvriescombinatie is een keuze voor de toekomst! De koelvriescombinaties van dit merk gaan namelijk jarenlang mee. Daarnaast zijn ze uiterst energiezuinig, met energieklassen A+ tot en met A++. Indesit heeft bijna alleen vrijstaande koelkasten in het assortiment, waardoor je geniet van de vrijheid van de mogelijkheid tot het verplaatsen van de koelvriescombinatie. Het leuke aan Indesit is dat het merk koelvriescombinaties verkoopt voor een relatief lage prijs. De koelvrieskasten hebben een koelruimte van 150 liter tot en met 333 liter. Het vriesgedeelte is 42 liter tot en met 92 liter. De Indesit koelvriescombinaties zijn voorzien van handige functies, zoals anti-bacteria, een flessenrek en een ontdooisysteem. Bekijk de grootste voordelen van Indesit:

  • Zeer energiezuinig
  • Vrijstaande modellen
  • Ruime apparaten
  • Relatief goedkoop
  • Vele handige functies
Ben jij opzoek naar de beste koelvriescombinaties?
Bekijk beste koelvriescombi